Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Σκότωσε τη μικρή του αδερφή για έναν σοκαριστικό λόγο!

Αδιανόητο!

3 Δεκεμβρίου 2019 07:47
Φρίκη! Σκότωσε τη μικρή του αδερφή για έναν σοκαριστικό λόγο!

Ένα αδιανόητο έγκλημα ανάμεσα σε δύο αδέρφια έλαβε χώρα στην Αλάσκα όταν ένας 27χρονος δολοφόνησε τη μικρότερη αδερφή του επειδή τον έκανε block στο Facebook!

Φρικτό έγκλημα: Πέρασε την γυναίκα του από μηχανή του κιμά!

Το έγκλημα σημειώθηκε ανήμερα της Γιορτής των Ευχαριστιών μπροστα στα μάτια της γιαγιάς του δράστη και του θύματος.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι στο οποίο έγινε το φονικό βρήκαν την 23χρονη Όουεν Κρόου με μια πληγή από όπλο στο κορμί της με την άτυχη κοπέλα να αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Η γιαγιά του 27χρονου δράστη περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έγινε το φονικό. Σύμφωνα με όσα τους είπε η 23χρονη καθόταν σε μια καρέκλα έχοντας στην αγκαλιά της το μόλις 1 έτους παιδί της όταν εμφανίστηκε ο 27χρονος που ήταν αναστατωμένος με την απόφαση της αδερφής του να τον κάνει block στο Facebook.

H ηλικιωμένη γυναίκα είπε, επίσης, ότι ξαφνικά ο 27χρονος έβγαλε ένα όπλο, σημάδεψε την αδερφή του και πυροβόλησε.

Ο 27χρονος μετά τον πυροβολισμό φέρεται να είπε στην γιαγιά του να μην καλέσει την αστυνομία γιατί δεν ήθελε να πυροβολήσει.

Την ίδια εκδοχή υποστήριξε ο δράστης και στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε κατά λάθος την 23χρονη με ένα Glock το οποίο «γύριζε στα δάχτυλά του όταν αυτό εκπυρσοκρότησε».

Ο 27χρονος παραμένει προφυλακισμένος καθώς δικαστής όρισε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Δολοφονία στο Ζεφύρι: Ανατριχιαστικά στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο του Γιώργου Λυγερού! (Video)

Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία στο Ζεφύρι και τον μαρτυρικό θάνατο του Γιώργου Λυγερού!

Έγκλημα στην Ιθάκη: Αυτός είναι ο 40χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας!

Συγκεκριμένα, ενάμιση μήνα πριν, ο 30χρονος Γιώργος Λυγερός βρέθηκε νεκρός σε περιοχή του Ζεφυρίου και η υπόθεση «πέρασε στα χέρια» της Αγγελικής Νικολούλη, όπου αποκάλυψε τον ύποπτο ρόλος της φίλης του τη μοιραία εκείνη νύχτα και τις αντιφάσεις της.

Η μάνα του άτυχου Γιώργου Λυγερού 30 χρόνων, έγινε ντέντεκτιβ ψάχνοντας μόνη της στους επικίνδυνους δρόμους της Αθήνας. Ο όρκος που έδωσε, να βρει αυτούς που έκοψαν τόσο άγρια το νήμα της ζωής του μονάκριβου παιδιού της.

Φρικτό έγκλημα: Πέρασε την γυναίκα του από μηχανή του κιμά!

Ο άτυχος νέος βρέθηκε νεκρός πριν από ενάμιση μήνα σε περιοχή του Ζεφυρίου. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε όταν ο κακοποιημένος νέος είχε ακόμα ζωή. Φαίνεται όμως πως κάποιοι φοβήθηκαν να πάνε στο «άβατο», όπως χαρακτηρίζουν την περιοχή και αντί να ζητήσουν την προστασία της αστυνομίας, έφτασαν στον τόπο μετά από δυο ώρες, όταν ήταν ήδη αργά…

Η μάνα στην έρευνα της βρήκε πειστήρια που κανείς δεν εξέτασε. Ανάμεσα τους, ένα καλώδιο που οι δράστες φαίνεται ότι χρησιμοποίησαν στα βασανιστήρια που έκαναν στον γιο της.

Οι λεπτομέρειες που σοκάρουν, βρέθηκαν στα επιστημονικά εργαστήρια που απευθύνθηκε η τραγική μάνα…

Το καλώδιο ήταν καμένο, όπως και τα ρούχα που φορούσε…

Στον άγριο κόσμο…

Ο Γιώργος όταν υπηρετούσε στο στρατό παγιδεύτηκε στο σκληρό κόσμο των ναρκωτικών, όπου παρέμεινε για χρόνια.

Φρίκη: Μάνα σκότωσε τα 3 της παιδιά για έναν σοκαριστικό λόγο!

«Φίλοι» του τον παγίδευσαν ακόμα και σε έκνομες ενέργειες για τις οποίες τιμωρήθηκε αυστηρά.

Κατάφερε όμως να ξεφύγει, να αλλάξει τη ζωή του και σε λίγο θα τελείωνε τις σπουδές του στη γραφιστική.

Στην προσπάθειά του να βγάλει από τον κόσμο των ναρκωτικών την κοπέλα που αγαπούσε, βρέθηκε στο Ζεφύρι, εκεί όπου έχασε τη ζωή του.

«Αναγκάστηκα να πάω από το Τμήμα και εκεί έμαθα πως το παιδί μου ήταν νεκρό», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του άτυχου νεαρού.

Συγκινημένη, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει τι έγινε εκείνη την ημέρα να επικοινωνήσει, έστω και ανώνυμα, με την εκπομπή για να μάθει γιατί βασάνισαν μέχρι θανάτου τον γιο της.

«Είναι κρίμα ένα παιδί στην ηλικία του Γιώργου να χάνει τη ζωή του με αυτό τον τρόπο. Να μην ξαναγίνει αυτό το κακό σε τόσο νέα παιδιά», είπε στο «Τούνελ».

«Τον έβαλαν με τη βία σε ένα αυτοκίνητο…»

Ένας μάρτυρας είπε στη μητέρα του Γιώργου που ερευνούσε στην περιοχή, πως εκείνο το απόγευμα τρία άτομα τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο με τη βία.

«Εκείνος αντιδρούσε, προσπαθούσε να τους ξεφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε», πρόσθεσε.

Λίγη ώρα αργότερα κλήθηκε το ΕΚΑΒ από περίοικο που άκουσε τα ουρλιαχτά του Γιώργου. Όταν εκείνος πλησίασε, ήταν ακόμα ζωντανός και έτρεχαν αίματα από το στόμα του. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο δυο ώρες μετά, αλλά δεν τον παρέλαβε καθώς ήταν ήδη νεκρός. Το ίδιο βράδυ παρελήφθη από το γραφείο κηδειών.

Η αστυνομία είχε το καμένο καλώδιο και δεν το έψαξε…

Στη μέση του Γιώργου Λυγερού και περασμένο μέσα από θηλιές του παντελονιού του, οι αστυνομικοί βρήκαν και παρέδωσαν στη μητέρα του, το επίμαχο καλώδιο.

«Το σώμα του φαινόταν καμένο και χτυπημένο, ήταν σε πολύ χάλια κατάσταση. Πιστεύω πως είτε του το φόρεσαν για να τον σύρουν ή για να τον βασανίσουν», είπε στο «Τούνελ» η μητέρα του.

«Η αστυνομία δεν ενδιαφέρθηκε να εξετάσει τα ρούχα και τα παπούτσια του, ούτε και το κινητό του. Κάλεσα μπροστά τους το τηλέφωνο του Γιώργου και τους είπα πως δουλεύει ακόμα, ότι κάποιος πρέπει να το έχει. Το άκουσαν αλλά δεν έδωσαν καμία σημασία», ανέφερε.

Η μητέρα ερευνά τα πειστήρια…

Ο Δρ. Γιώργος Φιτσιάλος εξέτασε τα ρούχα και το καλώδιο που του πήγε η μητέρα και εντόπισε κυρίως στο πίσω μέρος της βερμούδας, καμένα σημεία.

«Όσον αφορά τα παπούτσια και τις κάλτσες, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν ίχνη αίματος και μένει να ερευνηθεί εάν ανήκουν στον θανόντα ή σε άλλα άτομα. Αίμα βρέθηκε και στα ρούχα του», είπε στο «Τούνελ».

Σημείο αναφοράς για τον ερευνητή και το καμένο καλώδιο που βρέθηκε πάνω στον άτυχο Γιώργο.

«Μπορεί να τον έδεσαν και να τον έσυραν»

Ο Ηλίας Μπογιόκας, προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά είδε τις φωτογραφίες του νεαρού και μίλησε στο «Τούνελ» για τις συνθήκες θανάτου του.

«Κάποιες εκδορές έχουν αιμορραγική διήθηση. Πρέπει να έγιναν εν ζωή. Κάποιες είναι από σύρσιμο, κάποιες άλλες είναι απροσδιορίστου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν και θλων όργανο».

Η απόπειρα αρπαγής του μια μέρα πριν…

Μια ημέρα πριν βρεθεί νεκρός ο Λυγερός, έβγαλε βόλτα το σκύλο του όπως συνήθιζε. Η μητέρα του δυο ώρες αργότερα, ανησύχησε που δεν επέστρεψε και βγήκε στο δρόμο να τον ψάξει.

«Κάποια στιγμή κάθισα μπροστά στην πολυκατοικία να τον περιμένω και ακούω ‘μαμά, μαμά’ και του λέω ‘γιατί είσαι εδώ κρυμμένος’, και μου λέει ‘με κυνήγησαν δυο άτομα και φοβήθηκα’».

Σε λίγους μήνες ο άτυχος νέος θα τελείωνε τη σχολή του και θα γινόταν γραφίστας.

«Είχε δίψα για τη ζωή και όνειρα. Καμία μάνα να μη ζήσει αυτά που πέρασα εγώ», είπε συγκινημένη στο «Τούνελ» η τραγική μάνα.

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share