Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκτελέστηκε εν ψυχρώ δημοτικός σύμβουλος! (Video)

Σοκ!

29 Νοεμβρίου 2019 09:12
Εκτελέστηκε εν ψυχρώ δημοτικός σύμβουλος! (Video)

Σοκ προκαλεί η εν ψυχρώ εκτέλεση δημοτικού υπαλλήλου στο Μεξικό από δύο άτομα που είχαν μεταμφιεστεί ως νοσηλευτές.

ΗΠΑ: Εκτελέστηκε 48χρονος που είχε βιάσει και στραγγαλίσει 19χρονη! (photo-video)

Η επίθεση σε βάρος του 60χρονου Βίκτορ Μανουέλ Αρμάντε στην πολιτεία Σενόρα έγινε το πρωί της περασμένης Τρίτης την ώρα που αυτός έφευγε από το σπίτι του μαζί με τον 28χρονο γιο του.

Σφαγή! Ελεύθεροι σκοπευτές εκτέλεσαν εν ψυχρώ 4 μαθητές! (video)

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο εκτελεστές ντυμένοι στα άσπρα να συζητούν δήθεν αμέριμνοι. Όταν, όμως, βλέπουν το αυτοκίνητο με τον 60χρονο τότε βγάζουν τα πιστόλια και πυροβολούν αρκετές φορές.

Ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος πέθανε ακαριαιά ενώ ο 28χρονος γιος του τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Ο 60χρονος είχε γίνει στόχος εκτελεστών και τον περασμένο Φεβρουάριο αλλα τότε είχε γλιτώσει όταν βρήκε καταφύγιο σε ένα αστυνομικό τμήμα.

Η πολιτεία της Σενόρα που βρίσκεται στα σύνορα με τις ΗΠΑ θεωρείται «περιοχή-κλειδί» για τους εμπόρους ναρκωτικών.

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει την Ρόδο! Τον εκτέλεσε σε δασική περιοχή!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου αφού ένα έγκλημα έχει ταράξει το νησί! Ο δράστης έδωσε ραντεβού με το θύμα σε δασική περιοχή του νησιού και ύστερα τον εκτέλεσε! Οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη!

Σήμερα εντοπίστηκε το αυτοκίνητο κατοίκου - επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό νεκρός. Τρόμος στην Πάτρα: «Θα τους εκτελέσω όλους, έναν – έναν!»

Σύμφωνα με τη rodiaki πρόκειται για κάτοικο της περιοχής και γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι ηλικίας 45 περίπου ετών. Στην ίδια ηλικία, είναι επίσης και ο φερόμενος ως δράστης του φονικού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Σιάννα Κρητηνία. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Άγρια δολοφονία: Βγήκαν ραντεβού, έκαναν άγριο σ3ξ, την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη! (photos)

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία της Γκρέις, της 22χρονης Βρετανίδας που ταξίδευε όλο τον κόσμο με το σακίδιο πλάτης της και ξαφνικά μία μέρα εξαφανίστηκε στη Νέα Ζηλανδία.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος; (Video)

Τη βρήκαν νεκρή μία εβδομάδα αργότερα μετά από αγωνιώδη αναζήτηση.

Όπως αποδείχτηκε η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από έναν άνδρα που γνώρισε στο Tinder. Ο 27χρονος φέρεται να έκανε άγριο σεξ μαζί της και στη συνέχεια να τη στραγγάλισε. Την παράτησε νεκρή στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια πήγε σε ραντεβού με μία άλλη γυναίκα.

Μακελειό στο Μεξικό: Δολοφόνησαν οικογένειες! Νεκρά έξι παιδιά! (photo-video)

Η δίκη για την υπόθεση έχει ξεκινήσει, και οι λεπτομέρειες είναι σοκαριστικές. Οι κατήγοροι περιέγραψαν στους ενόρκους, πως η 22χρονη Γκρέις στραγγαλίστηκε σε βαθμό που άρχισε να τρέχει αίμα από τη μύτη της.

Ο δολοφόνος της φέρεται να πέρασε μία ώρα σκεπτόμενος πώς θα ξεφορτωθεί το άψυχο κορμί της, ενώ παράλληλα έβλεπε σκληρό πορνό και τραβούσε φωτογραφίες του πτώματός της.

Έγκλημα στα Μέγαρα: Στην φυλακή οδηγήθηκε ο δράστης μετά την απολογία του!

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και αρνείται ότι τη σκότωσε. Υποστηρίζει ότι η νεαρή Βρετανίδα πέθανε στο διαμέρισμά του και ότι στη συνέχεια έβαλε τη σορό της σε μία βαλίτσα και την έθαψε στο δάσος. Τη βρήκαν μία εβδομάδα αργότερα.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο θάνατος της Γκρέις ήταν ατύχημα, προέκυψε από συναινετικό σεξ και ότι εκείνη του ζήτησε να βάλει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι Αρχές

Κάμερες από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας είχαν καταγράψει την Γκρέις λίγο πριν την εξαφάνισή της να φιλά έναν άνδρα σε μπαρ και μετά να φεύγουν μαζί χεράκι-χεράκι.

Τον είχε συναντήσει μέσω του Τinder, είχαν πάει πριν σε πολλά μπαρ μαζί, ενώ έστειλε μήνυμα σε μία φίλη της για να της πει ότι το ραντεβού πήγαινε καλά.

Οι δυο τους έδειχναν να περνάνε καλά μαζί και να νιώθει άνετα ο ένας δίπλα στον άλλον. Ωστόσο κανείς δε θα έβλεπε ξανά ζωντανή την Γκρέις μετά από εκείνη τη συνάντηση.

«Κάναμε άγριο σ3ξ»

«Πήδηξε πάνω μου και άρχισε να μου δείχνει τι ήθελε να κάνουμε» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιέγραψε πως κατέληξαν στο πάτωμα, ενώ η συνεύρεσή τους περιελάμβανε μεταξύ άλλων χτυπήματα και δαγκώματα.

Τραγωδία: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος!

«Μου ζήτησε να κρατήσω πιο σφιχτά τα χέρια της και στη συνέχεια μου είπε να τη σφίγγω στον λαιμό όλο και πιο δυνατά. Σε αυτό το σημείο τελειώσαμε και πήγα στο μπάνιο να κάνω ντους γιατί ήμουν ιδρωμένος».

Ωστόσο ο 27χρονος δεν κατάφερε να εξηγήσει στο δικαστήριο πώς πέθανε η Γκρέις. «Το μόνο που θυμάμαι είναι να με παίρνει ο ύπνος στο ντους. Όταν ξύπνησα επέστρεψα στο κρεβάτι. Στην αρχή νόμιζα ότι η 22χρονη είχε φύγει και έτσι με πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι. Ξύπνησα την επόμενη μέρα και την είδα ξαπλωμένη στο πάτωμα. Έτρεχε αίμα από τη μύτη της».

Ωστόσο οι εξηγήσεις του δεν έπεισαν τις αρχές. Οι κατήγοροι αναφέρουν ότι όταν την είδε σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο δεν κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά άρχισε να ψάχνει στο ίντερνετ πώς θα ξεφορτωθεί το πτώμα της. Μάλιστα επισκέφτηκε και site με πορνό στο ίντερνετ, ενώ έστησε το νεκρό σώμα της 22χρονης με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται τα απόκρυφά της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share