Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση δολοφονίας του Νίκου Μέντζου! (Video)

Τι έκανε λίγο πριν πεθάνει;

20 Νοεμβρίου 2019 15:43
Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση δολοφονίας του Νίκου Μέντζου! (Video)

Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση δολοφονίας του Νίκου Μέντζου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, ο οποίος είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο Αγρίνιο το 2011.

Συνελήφθη επιχειρηματίας για δολοφονία δημοσιογράφου στην Μάλτα!

Ένα από αυτά είναι για πιο λόγο, το πρωί του θανάτου του ζήτησε από τον χρηματιστή του να ρευστοποιήσει όλες του τις μετοχές.

Σοκ: Δολοφονήθηκε καθηγητής ιατρικής!

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο φως τον διάλογο που είχε ο άτυχος δάσκαλος και από τον οποίο γίνεται αντιληπτό πως βιαζόταν να κλείσει τις εκκρεμότητες που είχε.

Στη συνομιλία αυτή ο 46χρονος ζητά από τον υπάλληλο της χρηματιστηριακής να πουλήσει όλες τις μετοχές του. Ακόμα κι όταν εκείνος του λέει πως τα χρήματα που θα πα΄ρει είναι πολύ λίγα, ο Μέντζος φαίνεται αποφασισμένος, λέγοντάς του ότι θα τις πουλούσε ακόμα κι αν έπαιρνε μόνο ένα εύρω.

Όλα αυτά γίνονται το πρωινό της 29ης Απριλίου 2011, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Γιατί ήθελε με τόση βιάση να κλείσει τις εκκρεμότητές του; Δεχόταν απειλές από κάποιους; Κάποιοι του ζητούσαν χρήματα; Όλα αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν βρει ακόμα απάντηση.

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Ιθάκη: «Τον σκότωσε γιατί...»

Αυτό που έχει αποκλειστεί πλέον είναι το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Και αυτό γιατί μετά από την εκταφή του διαπιστώθηκε πως λείπει ολόκληρο κομμάτι από το κρανίο του, ενώ βρέθηκαν διάφορα ευρήματα που οδηγούν στο συμπέρασμα της εγκληματικής ενέργειας.

Στις 2 Δεκεμβρίου στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου θα κάτσει η σύζυγος του δασκάλου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις για να στηριχθεί η κατηγορία, αλλά ούτε καν επαρκείς ενδείξεις.

Δολοφονία 63χρονου ναυτικού: Ελεύθερη η 27χρονη! (Video)

H δεύτερη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί σε καταψύκτη διαμερίσματος της Καλλιθέας, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Star, "Αλήθειες με τη Ζήνα"!

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Άνδρας σκότωσε 40χρονο γιατί νόμιζε ότι βγαίνει με την γυναίκα του!

Δείτε στο βίντεο όσα όσα λέει για το αίτημα αποφυλάκισή της, το οποίο έγινε δεκτό

Δολοφονία στα Μέγαρα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία! Τι λέει o κουμπάρος του θύματος;

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Μεγάρων η άγρια δολοφονία του γιατρού από τον πρώην γαμπρό του.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι ζητάει η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου; (Video)

Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοκαριστικό συμβάν, οι μαρτυρίες για την δολοφονία του γιατρού στα Μέγαρα, που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου, είναι αποκαλυπτικές.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, ο κουμπάρος του θύματος – επίσης γιατρός – μιλά για το τι άνθρωπος ήταν ο δολοφονημένος, αλλά και το πως έζησε το τραγικό περιστατικό.

Έγκλημα στα Μέγαρα: Η δικογραφία της υπόθεσης!

“Πήγαινε κόσμος και του έλεγε τα προβλήματά του, ήταν άνθρωπος που βοηθούσε όποιον περνούσε από το γραφείο του” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για την νύχτα της δολοφονίας, ανέφερε πως δέχτηκε ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν η πρώην σύζυγος του φονιά, η οποία τον ειδοποιούσε για το τι έγινε στα Μέγαρα.

Δολοφονία στα Μέγαρα: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος; (Video)

Σοκαρισμένος όπως λέει έσπευσε στο νοσοκομείο, και είδε το ασθενοφόρο να καταφτάνει και να ανοίγει την πόρτα. Εκεί συνειδητοποίησε πως όλα είχαν τελειώσει.

“Προσπαθήσαμε με το που πήγαμε μέσα να κάνουμε ανάνηψη αλλά δεν. Η σύζυγός του ήταν στον διπλανό θάλαμο για να μην βλέπει, ήταν σε κατάσταση σοκ. Κανείς ακόμα δεν το έχει χωνέψει, είναι πάρα πολύ άδικο” λέει στην κάμερα του ΣΚΑΪ μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” όμως μίλησε και ο αδερφός του Χάρη, ο Βαγγέλης. Ο Χάρης είναι ένας νέος που μετά από ένα ατύχημα έμεινε τετραπληγικός. Τον άνθρωπο αυτό λοιπόν ο δολοφονημένος γιατρός τον φρόντιζε αφιλοκερδώς!

Μάλιστα ο Βαγγέλης είπε πως ήταν αυτός που τον έμαθε ξανά να κουνά τα δάχτυλά του. Μιλά για έναν άνθρωπο που βοηθούσε τους πάντες, και που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε την είδηση του θανάτου του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share