Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο! (photos)

Σοκ!

20 Νοεμβρίου 2019 13:10
Άγριο έγκλημα: Μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο! (photos)

Άγριο έγκλημα στο Μεξικό καθώς μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο!

Έγκλημα στην Ιθάκη: Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου! (Video)

Συγκεκριμένα η Αλόντρα Γκεσεμάνι Βιλασεντόρ, ήταν μια fitness model Μεξικανή που έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα από το instagram. Ανέβαζε φωτογραφίες με το κορμί της, όπου επιδείκνυε τους σμιλευμένους κοιλιακούς της και είχε πάρα πολλούς ακολούθους.

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Η Αλόντρα εργαζόταν και σε ένα γνωστό γυμναστήριο στην πόλη Τιχουάνα στην επαρχία Μπάϊα Καλιφόρνια.

Τις τελευταίες ημέρες δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας της η οποία ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της 24χρονης κόρης της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Πενδρεγάλ, μπήκαν μέσα και την βρήκαν σε μια λίμνη αίματος να κείτεται νεκρή.

Άγρια δολοφονία: Βγήκαν ραντεβού, έκαναν άγριο σ3ξ, την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη! (photos)

Το κορμί της ήταν διάτρητο από μαχαιριές ενώ είχε πυροβοληθεί και ανάμεσα στα μάτια σαν χαριστική βολή.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο τελευταίος που βγήκε από το σπίτι της ήταν ένας άνδρας ο οποίος μπήκε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε. Αυτόν τον άνδρα αναζητά η αστυνομία. Επίσης εξετάζεται ποια ήταν η σχέση της κοπέλας με το τοπικό καρτέλ, χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό, ακόμη.

Η Αλόντρα είναι η 155η γυναίκα που δολοφονείται από την αρχή του χρόνου στην επαρχία της Μπάϊα Καλιφόρνια, χωρίς η αστυνομία να έχει καταφέρει να συλλάβει ούτε έναν ύποπτο.

Έγκλημα σοκ: Σκότωσε και διαμέλισε την αδερφή του!

Ο 45χρονος David Haggard κατηγορείται ότι σκότωσε και διαμέλισε την 27χρονη αδερφή του το 2016 της οποίας η σορός βρέθηκε σε μια βαλίτσα σε πόλη βόρεια του Σιάτλ.

Δικαστήριο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, όρισε εγγύηση 2 εκατομμύρια δολάρια για τον 45χρονο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μητέρα σκότωσε τον 20 μηνών γιο της επειδή "λέρωσε την πάνα του"

Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι ο David Haggard σκότωσε την Jamie Haggard, την διαμέλισε και στη συνέχεια αποπειράθηκε να κάψει το πτώμα της.

Οι Αρχές υποπτεύονται ότι η δολοφονία μπορεί να έγινε μετά από τσακωμό των δύο για τη χρήση ναρκωτικών. Φίλοι της οικογένειας ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια καυγάδισαν στο σπίτι που μοιράζονταν στις 9 Ιουνίου 2016 και από τότε κανείς δεν είδε ξανά την Jamie.

Οδοκαθαριστές που μάζευαν τα σκουπίδια σε δρόμο το Μάιο του 2018, βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα καθώς εντόπισαν τη βαλίτσα στην οποία βρισκόταν το διαμελισμένο πτώμα της 27χρονης.

Τραγικό: Γυναίκα βρέθηκε τσιμεντωμένη μέσα σε καταψύκτη!

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση δολοφονίας της 58χρονης εκατομμυριούχου που βρέθηκε νεκρή και τσιμεντωμένη μέσα σε καταψύκτη στο σπίτι της στην Ταϊλάνδη την Κυριακή!

Δείτε επίσης: Κέρκυρα: Σκότωσαν τη Λία Τρικαλιώτη! Ήταν δολοφονία τελικά η "αυτοκτονία" της καθηγήτριας!

Η εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης, Γουάνι Τζιρατζανοένινγκ, τελευταία φορά εθεάθη στις 18 Οκτωβρίου όταν επισκέφτηκε ναό στην πόλη Τσιάνγκ Μάι.

Ο αδελφός της ανησύχησε καθώς για μέρες δεν μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο σπίτι της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η σορός της άτυχης 58χρονης βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της και όντας καλυμμένη με τσιμέντο.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν έναν φίλο της, τα ίχνη του οποίου επίσης έχουν χαθεί.
Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι έχουν γίνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και ότι το αυτοκίνητό της καθώς και οι τραπεζικές της κάρτες έχουν κάνει φτερά.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον φίλο της, ονόματι Όμ, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να ρίξει φως στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

“Επικοινωνήσαμε με την τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμούς η θανούσα και ενημερωθήκαμε ότι οι αναλήψεις έγιναν από κάποιο άτομο μετά τον θάνατό της”, ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share