Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Μωρό πέθανε υποσιτισμένο από τη vegan διατροφή που του έκαναν οι γονείς του!

Ήταν 18 μηνών και ζύγισε όσο ένα μωρό 7 μηνών!

16 Νοεμβρίου 2019 18:10
Φρίκη! Μωρό πέθανε υποσιτισμένο από τη vegan διατροφή που του έκαναν οι γονείς του!

Δύο γονείς στη Φλόριντα των ΗΠΑ μετά το θάνατο ενός παιδιού τους, έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη για παραμέληση και ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με όσα συνέβησαν, το μωρό τους βρήκε τραγικό θάνατο, λόγω της vegan διατροφής που του επέβαλαν!

Δείτε επίσης: Τραγικό! Πούλησε το νεογέννητο μωρό του γιατί δεν μπορούσε να αναθρέψει τα άλλα του παιδιά!

Η σκληρή χορτοφαγική δίαιτα που εφάρμοζαν στα τέσσερα παιδιά ήταν μοιραίο για το μωρό της οικογένειας. Το τέταρτο παιδί τους, 18 μηνών, πέθανε από υποσιτισμό, αφού δεν κατανάλωνε τα αναγκαία θρεπτικά στοιχεία, καθώς η διατροφή περιελάμβανε μόνο φρούτα και λαχανικά.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun, η 35χρονη Σέιλα Ο′ Λίρι και 30χρονος Ράιαν Ο′ Λίρι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, όταν και διαπιστώθηκε ότι το παιδί ζύγιζε όσο ένα μωρό 7 μηνών.

Οι Αρχές βρήκαν τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας, ηλικίας 3 και 5 ετών, υποσιτισμένα και με μικρή σωματική διάπλαση, σε σχέση με την ηλικία τους. Το τρίτο παιδί, ηλικίας 11 ετών, βρισκόταν κι εκείνο στο σπίτι, σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με τα αδέρφια του.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η μητέρα υποστήριξε πως το άτυχο παιδί δεν είχε τραφεί με κάτι διαφορετικό, πέρα από μητρικό γάλα την εβδομάδα που προηγήθηκε του θανάτου του, ενώ θεωρούσε πως δεν πεινούσε, επειδή έβγαζε δόντια.

Τα δυο παιδιά που κατάφεραν να επιβιώσουν μεταφέρθηκαν σε υπηρεσία παιδικής πρόνοιας, ενώ η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή τους πήγε να ζήσει με τον βιολογικό της πατέρα στη Βιρτζίνια.

Τραγικό! Σκότωσαν τον 5χρονο γιο τους αφού τον βασάνιζαν μέσα σε κλουβί!

Έναν εφιάλτη ζούσε ένα 5χρονο αγόρι στην Σιγκαπούρη, που βρήκε τραγικό θάνατο, από τους ίδιους τους γονείς του. Σύμφωνα με όσα γνωστοποιήθηκαν, οι γονείς τέρατα, βασάνιζαν τον γιο τους ενώ τον είχα κλειδωμένο σε ένα κλουβί.

Δείτε επίσης: Σοκ: 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της!

Τα φρικτά βασανηστήρια με πένσες βίωνε για καιρό το άτυχο παιδί. Οι γονείς του τελικά τον σκότωσαν ρίχνοντας του βραστό νερό! Οι 27χρονοι Αζλίν Αρουζουνάν και Ρίντζουαν Μέγκα Αμπντούλ Ράχμαν για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι τους πριν από τρία χρόνια.

Η δίκη τους ξεκίνησε την Τρίτη και από την πρώτη μέρα της διαδικασίας ακούστηκαν φρικιαστικές αλήθειες στο δικαστήριο. Οι γονείς του άτυχου αγοριού το κρατούσαν μέσα στο κλουβί και το βασάνιζαν για μήνες πριν πεθάνει!

Ο θάνατός του ήταν βασανιστικός και προκλήθηκε από βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και από τα σοβαρά εγκαύματα από το βραστό νερό στους ώμους και την πλάτη του.

Η Αζλίν, μητέρα του 5χρονου, είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της.

«Κοιτάξτε με, πώς μπορώ να σκοτώσω ένα παιδί; Κοιτάξτε πόσο μικροσκοπικό είναι το σώμα μου».

Σε άλλη κατάθεσή της ωστόσο είπε: «Δεν είχα την πρόθεση να του ρίξω το ζεστό νερό πάνω του, αλλά είχε ύφος απέναντί μου» και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για να του δώσει ένα μάθημα και να τον πειθαρχήσει.

«Αν ήθελα να τον σκοτώσω, θα είχα σκοτώσει και τα άλλα μου παιδιά, όμως εκείνα είναι μια χαρά στην υγεία τους. Είναι ασφαλή και δεν τα χτυπάω» είπε επίσης η 27χρονη.

Εικόνες από τα εγκαύματα και τα τραύματα στο σώμα του αγοριού, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών στο πρόσωπο και στο τριχωτό της κεφαλής, παρουσιάστηκαν σε μία οθόνη στο δικαστήριο.

Ο 5χρονος είχε υποστεί επίσης κάταγμα στη μύτη και είχε μώλωπες στα άκρα, το κρανίο και τα χείλη του, ενώ τα ούλα του ήταν σκισμένα. Οι γονείς αρνούνται τις κατηγορίες...

Μακελειό στο Ρέθυμνο: Άνδρας σκότωσε κυνηγό!

Μακελειό στο Ρέθυμνο με έναν άνδρα να σκοτώνει έναν κυνηγό επειδή μπήκε στο βοσκοτόπι του!

Λεωφορείο με μαθητές σκότωσε 30χρονη! (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Ρεθυμνιώτης που είχε πάει για κυνήγι μαζί με άλλα δύο άτομα μπήκαν σε βοσκότοπο κτηνοτρόφου της περιοχής, ακολουθώντας το σκύλο τους.

Τραγωδία στη Χίο: Φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι!

Οι άντρες διαπληκτίστηκαν και φαίνεται πως υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός κυνηγού και τον ελαφρύτερο του κτηνοτρόφου.

Ο κτηνοτρόφος έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές που ερευνούν το τραγικό περιστατικό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share