Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν στη δίκη! (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

15 Νοεμβρίου 2019 11:16
Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν στη δίκη! (Video)

Στην πολύκροτη δίκη που θα γίνει στην Αθήνα αναμένεται να καταθέσουν και νέοι μάρτυρες για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ψυχολογικά επικαλούνται οι κατηγορούμενοι! (Video)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα από τη Ρόδο νεαρές κοπέλες που σύμφωνα με τις καταθέσεις τους στις Αρχές τις είχαν προσεγγίσει οι κατηγορούμενοι.

Δείτε το βίντεο:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησαν οι γονείς του Ροδίτη! (Video)

Ελαφρυντικά αναζητούν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν ακόμη και τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Μίλησαν οι γονείς του Ροδίτη! (Video)

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς και οι δυο υποστηρίζουν πως μήνες πριν από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή. Μόνο που ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δυο έλεγε ψέματα.

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Ζω έναν καθημερινό θάνατο!» (Video)

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ, οι δυο κατηγορούμενοι επικαλούνται πως ταλαιπωρούνται από τα ίδια ακριβώς διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία, ενώ η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ο γιος μου είναι απλά ένα παιδί» λέει η μητέρα κατηγορουμένου! (Video)

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και έκανε λόγο για τερτίπια. «Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια. Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;», ανέφερε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, υπογράμμισε: «Ουσιαστικά αποτελεί κόλαφο για την επιλογή τους να ζητήσουν πραγματογνωμοσύνη, ελπίζοντας ότι θα παραπλανήσουν τον πραγματογνώμονα ψυχίατρο, και θα τους χαρακτηρίσει είτε μειωμένου καταλογισμού, είτε ακαταλόγιστους. Αν τους χαρακτήριζε ακαταλόγιστους δε θα κλείνοντας στις φυλακές, αλλά σε ψυχιατρική κλινική. Εάν τους χαρακτήρισε μειωμένου καταλογισμού θα είχαν σίγουρη μια απόφαση που δε θα ήταν ισόβια κάθειρξη».

«Εμείς ζούμε σε έναν τάφο...»! Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη!

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη! «Εμείς ζούμε σε έναν τάφο...» δήλωσε ο τραγικός πατέρας!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη! «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας τη, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Εμείς ζούμε σε έναν τάφο...!

Ικανοποιημένοι με την πρόταση του εισαγγελέα να γίνει η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Αθήνα και όχι στη Ρόδο δηλώνουν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας.

Ο πατέρας της ζητά να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στους κατηγορούμενους.

«Το να βρεθείς στην περιοχή που έναν χρόνο πριν σχεδόν ζούσε, ανέπνεε, δραστηριοποιούνταν και φοιτούσε εκεί η κόρη μας και να περπατάς σε κάποιους δρόμους που περπατούσε και εκείνη είναι ακόμα πιο δύσκολα από ότι να τα έχεις στο μυαλό σου. Άλλωστε κάθε τι που βλέπουμε και εδώ στο σπίτι που είμαστε, κάθε τι που βλέπουμε δυστυχώς τα δάκρυα κυλάνε αυθόρμητα», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη και πρόσθεσε:

«Βρισκόμαστε σε έναν τάφο. Ο τάφος είναι το σπίτι μας. Αυτό τα λέει όλα. Ο τάφος είναι το σπίτι μας. Αυτοί μπορεί να αφεθούν ελεύθεροι μετά από κάποια λίγα χρονάκια, εμείς όμως θα έχουμε αυτόν τον ισόβιο θάνατο μέσα στη ψυχή μας. Πρέπει να αλλάξουν οι ποινές. Τίποτα άλλο. Να μην βρεθεί κανένας άλλος γονιός στη δικιά μας θέση, αλλά πρέπει όντως η ελληνική κοινωνία να το ζητήσουμε επιτακτικά να γίνει αυστηροποίηση των ποινών για αυτούς που διαπράττουν συγκεκριμένα αποτρόπαια εγκλήματα. Και οι βιαστές να θεωρούνται το ίδιο εγκληματίες αποτρόπαιων εγκλημάτων γιατί δεν βιάζουν το σώμα ενός κοριτσιού, ενός θύματος μόνο, αλλά δολοφονούν την ψυχή του για όλη την υπόλοιπη ζωή του».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share