Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δίκη φαρμακοποιού: Η αποκάλυψη του καθ ' ομολογίαν δολοφόνου!

Σε κλάματα ξέσπασε η σύζυγος και η κόρη του θύματος: «Είσαι ψεύτης»

30 Οκτωβρίου 2019 12:55
Δίκη φαρμακοποιού: Η αποκάλυψη του καθ ' ομολογίαν δολοφόνου!

Με την απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου του φαρμακοποιού, Βασίλη Φλώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, τον Σεπτέμβριο του 2018, συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Αθηνών. Δολοφονία φαρμακοποιού: Σοκάρει η κατάθεση του ψυχίατρου που εξέτασε τον καθ'ομολογίαν δράστη!

«Με έπνιγε το άδικο. Πήγα στο φαρμακείο να τον παρακαλέσω να με αφήσει ήσυχο» ανέφερε ο δράστης στην απολογία του που κράτησε είκοσι λεπτά και συνέχισε:

Είχα μαζί μου το όπλο. Πήγα στο σπίτι. Είδα να ανοίγει η πόρτα και άρχισα να πυροβολώ. Δε θυμάμαι πόσες φορές.
Ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ακόμα και υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας είπε στην οικογένεια μου ότι δεν είμαι δολοφόνος Ξεσπά η σύζυγός του:«Σκέφτηκες τα παιδιά μου όταν σκότωσες τον άντρα μου;» (Video)

Ένταση επικράτησε στη δικαστική αίθουσα, μόλις ολοκληρώθηκε η απολογία του. Η σύζυγός και η κόρη του του αδικοχαμένου Βασίλη Φλώρου ξέσπασαν σε κλάματα. «Είσαι ψεύτης» του φώναζαν.

Την καταδίκη του προτείνει η Εισαγγελέας

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ο κατηγορούμενος να κριθεί ένοχος, λέγοντας πως είχε πλήρη επίγνωση της πράξης του.

Οδηγήθηκε στο έγκλημα από ταπεινά αίτια. Ήθελε να αποφύγει να πληρώσει το χρέος στον φίλο του. Μεθόδευσε τις κινήσεις του πριν και μετά το έγκλημα. Ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν έγινε η ανθρωποκτονία.

Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Με ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα άρχισε σήμερα η δίκη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό, πριν από ένα χρόνο. Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video)

Πρώτη κλήθηκε να καταθέσει η κόρη του, η οποία όταν αντίκρισε τον κατ' ομολογίαν δολοφόνο του πατέρα της, δεν άντεξε και λιποθύμησε δύο φορές.

Σύμφωνα με το Star, τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα και ο γιος του θύματος κατέθεσαν ότι με τον δράστη είχαν φιλικές, οικογενειακές σχέσεις για 30 χρόνια. Έκαναν παρέα, είχαν φάει μαζί και είχαν άριστες σχέσεις. Κάποια στιγμή ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στον Βασίλη Φλώρο ότι έχει οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεται χρήματα.

Ο άτυχος φαρμακοποιός τον λυπήθηκε και του δάνεισε 300.000 ευρώ, όμως όταν μετά από αρκετό καιρό του τα ζήτησε πίσω, εκείνος του έλεγε ότι δεν μπορεί να τον πληρώσει ακόμα και ότι δεν πρόκειται τα χάσει τα χρήματά του.

Τα χρήματα, όμως δεν τα επέστρεψε ποτέ και τότε η οικογένεια του φαρμακοποιού κατέφυγε στη Δικαιοσύνη για να πάρει τα χρήματά της.

Το δικαστήριο δικαίωσε το θύμα και μάλιστα το σπίτι του δράστη βγήκε σε πλειστηριασμό για να αποπληρωθεί το χρέος του.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του φαρμακοποιού περιέγραψε πώς την προηγούμενη μέρα μιλούσε μαζί του και του ζητούσε να συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να του στείλουν τάπερ με φαγητό στην Πάτρα, όπου σπούδαζε.

Το μοιραίο πρωινό, το θύμα ξεκινούσε να πάει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, από όπου θα έστελνε το δέμα στον γιο του. Ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί.

Η κόρη του φαρμακοποιού νόμισε ότι άκουσε δυναμιτάκια, όταν όμως βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους αντίκρισε το μακάβριο θέαμα και κατέρρευσε.

Μαζί με τη μητέρα της έτρεξαν στο αυτοκίνητο του θύματος. Όπως κατέθεσαν δεν πίστευαν αυτό που είχε συμβεί και νόμιζαν πως ζουν έναν εφιάλτη από τον οποίο θα ξυπνήσουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share