Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει το έγκλημα με την γυναίκα που κατακρεουργήθηκε με σφυρί! Πρώτα όμως την πάτησαν με αυτοκίνητο!

Πραγματικά θα συγκλονιστείτε μόλις μάθετε τι έγινε ακριβώς!

29 Οκτωβρίου 2019 14:23
Σοκάρει το έγκλημα με την γυναίκα που κατακρεουργήθηκε με σφυρί! Πρώτα όμως την πάτησαν με αυτοκίνητο!

Το έγκλημα που θα διαβάσετε θα σας ταράξει! Γυναίκα κατακρεουργήθηκε με σφυρί και πρώτα την πάτησαν με αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με το RT, το 31χρονο θύμα είχε βγει για μια βόλτα όταν ο δράστης έπεσε πάνω της με το όχημά του και την έσυρε σχεδόν για 30 μέτρα μέχρι το όχημά του να πέσει πάνω στον τοίχο ενός σπιτιού και να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητό του, έβγαλε ένα τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει το σώμα της γυναίκας με μανία. Αυτά είναι τα 10 πιο φρικιαστικά εγκλήματα που έκαναν παιδιά!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Limburg της Γερμανίας, καθώς ένας άνδρας πάτησε την εν διαστάσει σύζυγό του με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια την κατέσφαξε με τσεκούρι στη μέση του δρόμου.

Η άτυχη γυναίκα πιστεύεται πως τον είχε χωρίσει πρόσφατα και είχε μετακομίσει, μαζί με τα δύο παιδιά της, σε ένα τοπικό κέντρο στήριξης γυναικών. Θύτης και θύμα φέρονται να είναι υπήκοοι Γερμανίας με καταγωγή από την Τυνησία.

Ένα σκληρό βίντεο από την επίθεση, που καταγράφηκε από αυτόπτες μάρτυρες, έχει κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ύποπτος παραδόθηκε στις Αρχές.Το άγριο έγκλημα έρχεται λιγότερο από ένα μήνα, αφότου ένας άνδρας συριακής καταγωγής έριξε ένα φορτηγό στο πλήθος, τραυματίζοντας περίπου 10 άτομα, στην ίδια περιοχή, με τις Αρχές να αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως πράξη τρομοκρατίας.

Σοκ στη Νέα Ιωνία: Έπιασαν 55χρονο σε αυτοκίνητο με ανήλικο! (Video)

Σοκ επικρατεί στην Νέα Ιωνία μετά την είδηση πως αστυνομικοί στην διάρκεια περιπολίας έπιασαν έναν 55χρονο ημίγυμνο μέσα σε αμάξι μαζί με ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος και ο ανήλικος είχαν ανταλλάξει μηνύματα μέσω social media και είχαν κλείσει ραντεβού, ενώ ο μεσήλικας φαίνεται πως προσέγγισε τον ανήλικο με οικονομικά ανταλλάγματα.

Εγκατάλειψη βρέφους: Η 19χρονη θα μπορεί να το επισκέπτεται 3 φορές την εβδομάδα! (Video)

Στο αυτόφωτο οδηγήθηκε ο 55χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν περιπολία.

Αυτό θα πει μάνα! Θυσίασε τον εαυτό της για να σώσει τα τρία της παιδάκια…Απλά σεβασμός!

Η σχέση μητέρας και παιδιών είναι πολύ στενή και γεμάτη αγάπη! Μια μητέρα θα μπορούσε να κάνει τα πάντα ώστε τα παιδιά της να είναι χαρούμενα πόσο μάλλον για να τα προστατέψει!

Η ιστορία αυτής της μητέρας θα σας κάνει να δακρύσετε και να αγκαλιάσετε τα παιδιά σας αμέσως!

Η Τζόι μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να θυσιάσει τον εαυτό της έτσι ώστε να σώσει τα αγγελούδια της.
Τα παιδιά της εγκλωβίστηκαν στο οικογενειακό αυτοκίνητο και τότε αυτό άρχισε να κατευθύνεται προς ένα γκρεμό.

Η μητέρα βλέποντας το περιστατικό , στάθηκε μπροστά στο αυτοκίνητο προσπαθώντας να το σταματήσει με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του.

Ο πατέρας ταυτόχρονα πήδηξε μέσα στο αυτοκίνητο και τράβηξε το χειρόφρενο.

Η Τζόι από εκείνη τη στιγμή είναι ανάπηρη αλλά όπως δηλώνει η ίδια, αν γύριζε το χρόνο πίσω θα έκανε ακριβώς το ίδιο στην προσπάθεια της να σώσει τα παιδιά της.

Μητέρα υιοθέτησε τις 4 κόρες της καλύτερής της φίλης που πέθανε από καρκίνο! Δείτε πως είναι σήμερα τα αγγελούδια!

Η Λάουρα Ρουφίνο γνώρισε την Ελίζαμπεθ Ντάιμοντ στην πέμπτη δημοτικού και από τότε έγιναν οι καλύτερες φίλες. «Περνούσαμε πάντα τέλεια, οπουδήποτε και να βρισκόμασταν» δήλωσε η Λάουρα στο δίκτυο WKBW. Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην Ελίζαμπεθ που μεγάλωνε μόνη της τέσσερα κορίτσια. Το 2014 η ανύπαντρη μητέρα διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου στο 4ο στάδιο.

Δείτε επίσης: Ο άνθρωπος που νίκησε 4 φορές τον καρκίνο: Η συγκινητική ιστορία του 20χρονου Κέισι Ο' Μπράιαν! (Video)

Τότε ήταν που ρώτησε τη φίλη της αν θα μπορούσε να αναλάβει την υιοθεσία των παιδιών της σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι. Και φυσικά η Λάουρα είπε «ναι».

Μετά από αρκετούς μήνες η Ελίζαμπεθ απεβίωσε. Λίγες μέρες μετά, η Λάουρα , o σύζυγος της Ρίκο αλλά και οι δύο τους κόρες υποδέχθηκαν τα τέσσερα κορίτσια στο σπίτι τους.

Η οικογένεια έφτιαξε σελίδα όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να ενισχύσει την προσπάθεια τους αυτή, με τη συμμετοχή να είναι συγκινητική αφού έχει ήδη ξεπεράσει τα 80 χιλιάδες δολάρια.

«Όταν σου παρουσιαστεί μια δύσκολη δοκιμασία, απλά αποδέξου την και κάνε το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε σε τοπικό μέσο ο σύζυγος της Λάουρα .

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share