Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Σατανική μητέρα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές! (Video)

Αποτρόπαιο!

23 Οκτωβρίου 2019 22:08
Φρίκη! Σατανική μητέρα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές! (Video)

Σατανική μητέρα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές! Την 41χρονη βαραίνουν 13 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων για κακοποίηση παιδιού, κλοπή δωρεών και το θάνατο το μωρού το 2017. Φρίκη! Γονείς σκότωσαν το μωρό τους, το τύλιξαν σε σακούλες και το πέταξαν στο πηγάδι!

Όπως διαπιστώθηκε ήταν η μητέρα της μικρής Ολίβια που προκάλεσε το θάνατό της, αφού πρώτα είχε κάνει αγώνα για τη συγκέντρωση χρημάτων, υποστηρίζοντας ότι το παιδί πάσχει από θανατηφόρο ασθένεια. Η οργάνωση «Μake A Wish» είχε αναλάβει να εκπληρώσει τις επιθυμίες του παιδιού, πληρώνοντας, μεταξύ άλλων και το ποσό των 11.000 δολαρίων για το κοστούμι «Μπάτμαν» που είχε φορέσει. Φρίκη! Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της βάζοντάς του φωτιά ενώ κοιμόταν! (Video)

Η γυναίκα συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα σε ξενοδοχείο του Ντένβερ και κρατείται χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης, ενώ δεν έχει γίνει σαφές αν την έχει αναλάβει κάποιος δικηγόρος. ΗΠΑ: Λευκός αστυνομικός σκοτώνει άοπλη Αφροαμερικανίδα! (Video)

Τα αίτια του θανάτου του παιδιού δεν έχουν διευκρινιστεί, όμως αρχικά είχε καταχωρηθεί ως επιπλοκή στο έντερο. Πριν από ένα χρόνο έγινε εκταφή της μικρής και από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σημάδια κακοποίησης, αλλά ούτε και δείγματα των ασθενειών από τις οποίες η μητέρα του είχε ισχυριστεί ότι πάσχει, δηλαδή επιληπτική κρίση ή συγκέντρωση υγρού στον εγκέφαλο. Τα αίτια του θανάτου τώρα παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η Ολίβια τρεφόταν με σωληνάκι και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Παίδων του Κολοράντο, όπου οι γιατροί είχαν κρίνει ότι δεν τρεφόταν επαρκώς.

Ένας από τους γιατρούς είπε πως η 41χρονη είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή στο μωρό, καθώς και την τεχνητή του τροφή, υποστηρίζοντας πως το κορίτσι είχε κακή ποιότητα ζωής. Επέμενε μάλιστα, σύμφωνα με τον γιατρό, πως υπέγραψε εντολή για μη ανάνηψη της. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Είπε επίσης ότι το παιδί δε θα μπορούσε να επιβιώσει και της πρότειναν να το πάρει σπίτι δίνοντάς της την επιλογή για κατ’οίκον νοσηλεία. Λίγες εβδομάδες μετά το κοριτσάκι πέθανε.

Αρκετοί γιατροί που έδωσαν κατάθεση είπαν πως η Ολίβια δεν έπασχε από θανατηφόρο ασθένεια. Το κοριτσάκι ξεκίνησε νοσοκομειακή θεραπεία το 2013, ενώ η μητέρα του χώρισε με τον πατέρα του και έφυγαν από το Τέξας όπου ζούσαν.

Η έρευνα για το θάνατο της Ολίβια ξεκίνησε όταν πριν από ένα χρόνο η 41χρονη πήγε τη μεγαλύτερη κόρη της στο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας πως το παιδί έχει «πόνο στα κόκκαλα». Το παιδί δεν είχε τίποτα.

Δεν έχει γίνει σαφές πόσο χρονών είναι τώρα, αλλά ούτε και με ποιον ζει.

Η γυναίκα είχε λάβει συνολικά 539.000 δολάρια από ασφάλειες.

Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Ένας άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του με λοστό, έδωσε κατάθεση με δάκρυα τη Δευτέρα, λέγοντας ότι «σκότωσα τη γυναίκα που αγαπάω», αφού εκείνη τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία. Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος Ντέιβιντ, στέλεχος της τράπεζας British Barclays, ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης του σε δικαστήριο του Λίβερπουλ, ότι ένιωθε «απαίσια» που χτύπησε τη γυναίκα του Άννα-Μαρία, στο κεφάλι με το εργαλείο περισσότερες από 30 φορές στο σπίτι τους. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

«Σκότωσα τη γυναίκα που αγαπώ. Είναι φρικτό να το κάνει κανείς», κατέθεσε σχετικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το 2018.

«Παραληρούσε ότι ήμουν κακός γονιός, λέγοντας ότι είμαι άχρηστος» είπε ο δράστης. «Με αποκάλεσε αδύναμο και άχρηστο. Είναι κάπως εξευτελιστικό - είχαμε, εγώ είχα στυτική δυσλειτουργία. Δεν είχα καλές επιδόσεις».Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Το επί 22 χρόνια ζευγάρι ξεκίνησε έναν καυγά, αφού ο άνδρας είχε πάει στον στάβλο για να πάρει κάποια εργαλεία για κάποιο μερεμέτι, κάτι που προφανώς εξόργισε τη σύζυγό του, η οποία έπασχε από αυτισμό και υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία.

Όπως είπε ο Ντέιβιντ στο δικαστήριο, η 49χρονη Άννα Μαρία φώναζε ότι ήταν «τρελός» και ότι «θα τα έκανε πάλι σκ...», πριν να απευθυνθεί στην έφηβη κόρη τους και να της κάνει κριτική για τα ρούχα της, τα οποία θεώρησε πολύ αποκαλυπτικά.

Σε κάποιο σημείο χαστούκισε τον άνδρα. Εκείνος άρπαξε την κουκούλα του παλτού της και στη συνέχεια λιποθύμησε. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το επόμενο που θυμόταν ήταν ότι στεκόταν «δίπλα στη σορό της».

«Υπήρχε αίμα στα χέρια μου και ο λοστός» είπε. «Εκείνη βρισκόταν στο πάτωμα».

Μετά την επίθεση, ο Ντέιβιντ ανέφερε ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, πλένοντας τα χέρια του και τον λοστό και καίγοντας την μπλούζα του που ήταν γεμάτη αίματα.

Η πολιτική αγωγή κατηγορεί τον άνδρα ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ισχυρίζονται ότι υπέστη «απώλεια αυτοελέγχου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share