Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό: 9χρονος έβαλε φωτιά και σκότωσε τους συγγενείς του!

Ανατριχιαστικό!

23 Οκτωβρίου 2019 17:37
Σοκαριστικό: 9χρονος έβαλε φωτιά και σκότωσε τους συγγενείς του!

Στο εδώλιο κάθισε ένας 9χρονος στο Ιλινόις των ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι έβαλε φωτιά και σκότωσε τους συγγενείς του! Φρίκη! Γονείς σκότωσαν το μωρό τους, το τύλιξαν σε σακούλες και το πέταξαν στο πηγάδι!

Τοπικά μέσα μετέδωσαν ότι ο 9χρονος φαινόταν να μην καταλαβαίνει τις κατηγορίες που του απαγγέλλονταν στο δικαστήριο.

Όταν ο δικαστής ρώτησε τον κατηγορούμενο αν καταλάβαινε τις κατηγορίες, ο 9χρονος κούνησε απλά το κεφάλι του, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν κατάλαβε τη σημασία τους. Φρίκη! Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της βάζοντάς του φωτιά ενώ κοιμόταν! (Video)

Όταν η συνεδρίαση του δικαστηρίου τελείωσε, το αγόρι άρχισε να κλαίει με λυγμούς και ο παππούς του τον συνόδευσε εκτός της αίθουσας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το πρωί της 6ης Απριλίου, ενώ μέχρι να φτάσουν οι πυροσβέστες στο σημείο, το σπίτι είχε παραδοθεί εντελώς στις φλόγες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Τα πέντε θύματα είναι ένα μωρό ενός έτους, δύο μωρά δύο ετών, ένας 34χρονος άντρας και μια 69χρονη γυναίκα, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας, τα οποία πέθαναν από εισπνοή καπνού.

Ο δικαστής της Κομητείας ανέφερε ότι η φωτιά ξεκίνησε εσκεμμένα, ενώ το παιδί συνελήφθη.

Η μητέρα του 9χρονου μιλώντας σε τοπικά μέσα, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον γιο της, λέγοντας ότι δεν είναι το τέρας που τον νομίζουν όλοι. «Οι άνθρωποι κάνουν λάθη και περί αυτού πρόκειται. Ναι, ήταν μια τραγωδία αλλά και πάλι δεν είναι κάτι για να πετάξουν τη ζωή του», δήλωσε.

Εάν καταδικαστεί το αγόρι θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τουλάχιστον πέντε χρόνια, αλλά όχι πέραν της ηλικίας των 21 ετών. Είναι πιθανό να του γίνει συμβουλευτική θεραπεία, αλλά η φυλάκιση δεν αποτελεί επιλογή.

Η επόμενη δίκη ορίστηκε για τον Νοέμβριο.

Κανένα παιδί τόσο μικρό όσο αυτό δεν έχει κατηγορηθεί για μαζική δολοφονία τουλάχιστον από το 2006, σύμφωνα με τη λίστα δεδομένων μαζικών δολοφονιών του AP/USA TODAY/ Northeastern University, η οποία καταγράφει όλες τις δολοφονίες από τότε, με τουλάχιστον τέσσερα ή πέντε θύματα.

Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Ένας άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του με λοστό, έδωσε κατάθεση με δάκρυα τη Δευτέρα, λέγοντας ότι «σκότωσα τη γυναίκα που αγαπάω», αφού εκείνη τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία. Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος Ντέιβιντ, στέλεχος της τράπεζας British Barclays, ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης του σε δικαστήριο του Λίβερπουλ, ότι ένιωθε «απαίσια» που χτύπησε τη γυναίκα του Άννα-Μαρία, στο κεφάλι με το εργαλείο περισσότερες από 30 φορές στο σπίτι τους. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

«Σκότωσα τη γυναίκα που αγαπώ. Είναι φρικτό να το κάνει κανείς», κατέθεσε σχετικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το 2018.

«Παραληρούσε ότι ήμουν κακός γονιός, λέγοντας ότι είμαι άχρηστος» είπε ο δράστης. «Με αποκάλεσε αδύναμο και άχρηστο. Είναι κάπως εξευτελιστικό - είχαμε, εγώ είχα στυτική δυσλειτουργία. Δεν είχα καλές επιδόσεις».Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Το επί 22 χρόνια ζευγάρι ξεκίνησε έναν καυγά, αφού ο άνδρας είχε πάει στον στάβλο για να πάρει κάποια εργαλεία για κάποιο μερεμέτι, κάτι που προφανώς εξόργισε τη σύζυγό του, η οποία έπασχε από αυτισμό και υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία.

Όπως είπε ο Ντέιβιντ στο δικαστήριο, η 49χρονη Άννα Μαρία φώναζε ότι ήταν «τρελός» και ότι «θα τα έκανε πάλι σκ...», πριν να απευθυνθεί στην έφηβη κόρη τους και να της κάνει κριτική για τα ρούχα της, τα οποία θεώρησε πολύ αποκαλυπτικά.

Σε κάποιο σημείο χαστούκισε τον άνδρα. Εκείνος άρπαξε την κουκούλα του παλτού της και στη συνέχεια λιποθύμησε. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το επόμενο που θυμόταν ήταν ότι στεκόταν «δίπλα στη σορό της».

«Υπήρχε αίμα στα χέρια μου και ο λοστός» είπε. «Εκείνη βρισκόταν στο πάτωμα».

Μετά την επίθεση, ο Ντέιβιντ ανέφερε ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, πλένοντας τα χέρια του και τον λοστό και καίγοντας την μπλούζα του που ήταν γεμάτη αίματα.

Η πολιτική αγωγή κατηγορεί τον άνδρα ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ισχυρίζονται ότι υπέστη «απώλεια αυτοελέγχου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share