Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Φόνισσα!»: Επιτέθηκαν στη 31χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της στην Κρήτη! (Video)

Χαμός!

17 Οκτωβρίου 2019 13:23
«Φόνισσα!»: Επιτέθηκαν στη 31χρονη που σκότωσε τον σύντροφό της στην Κρήτη! (Video)

Αναστάτωση επικράτησε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου στην Κρήτη κατά την άφιξη της 31χρονης, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον 59χρονο σύντροφό της, μετά από καβγά. Φρίκη! Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της βάζοντάς του φωτιά ενώ κοιμόταν! (Video)

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, περίπου είκοσι άτομα, ανάμεσά τους και συγγενείς του 59χρονου πολύτεκνου πατέρα, επιτέθηκαν φραστικά στην κατηγορούμενη, αποκαλώντας τη «φόνισσα» λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί. ΗΠΑ: Λευκός αστυνομικός σκοτώνει άοπλη Αφροαμερικανίδα! (Video)

Μάλιστα, κάποιοι δε δίστασαν να χειροδικήσουν εναντίον της με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση.

Στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να απομακρύνουν την κατηγορούμενη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, με την γυναίκα να τραυματίζει θανάσιμα με μαχαίρι τον 59χρονο στη διάρκεια καβγά, όπως υποστηρίζει.

Φρίκη: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του! Τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία!

Ένας άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του με λοστό, έδωσε κατάθεση με δάκρυα τη Δευτέρα, λέγοντας ότι «σκότωσα τη γυναίκα που αγαπάω», αφού εκείνη τον χλεύαζε για τη στυτική του δυσλειτουργία. Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 51χρονος Ντέιβιντ, στέλεχος της τράπεζας British Barclays, ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης του σε δικαστήριο του Λίβερπουλ, ότι ένιωθε «απαίσια» που χτύπησε τη γυναίκα του Άννα-Μαρία, στο κεφάλι με το εργαλείο περισσότερες από 30 φορές στο σπίτι τους. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

«Σκότωσα τη γυναίκα που αγαπώ. Είναι φρικτό να το κάνει κανείς», κατέθεσε σχετικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το 2018.

«Παραληρούσε ότι ήμουν κακός γονιός, λέγοντας ότι είμαι άχρηστος» είπε ο δράστης. «Με αποκάλεσε αδύναμο και άχρηστο. Είναι κάπως εξευτελιστικό - είχαμε, εγώ είχα στυτική δυσλειτουργία. Δεν είχα καλές επιδόσεις».Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Το επί 22 χρόνια ζευγάρι ξεκίνησε έναν καυγά, αφού ο άνδρας είχε πάει στον στάβλο για να πάρει κάποια εργαλεία για κάποιο μερεμέτι, κάτι που προφανώς εξόργισε τη σύζυγό του, η οποία έπασχε από αυτισμό και υποβαλλόταν σε αντικαρκινική θεραπεία.

Όπως είπε ο Ντέιβιντ στο δικαστήριο, η 49χρονη Άννα Μαρία φώναζε ότι ήταν «τρελός» και ότι «θα τα έκανε πάλι σκ...», πριν να απευθυνθεί στην έφηβη κόρη τους και να της κάνει κριτική για τα ρούχα της, τα οποία θεώρησε πολύ αποκαλυπτικά.

Σε κάποιο σημείο χαστούκισε τον άνδρα. Εκείνος άρπαξε την κουκούλα του παλτού της και στη συνέχεια λιποθύμησε. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το επόμενο που θυμόταν ήταν ότι στεκόταν «δίπλα στη σορό της».

«Υπήρχε αίμα στα χέρια μου και ο λοστός» είπε. «Εκείνη βρισκόταν στο πάτωμα».

Μετά την επίθεση, ο Ντέιβιντ ανέφερε ότι προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, πλένοντας τα χέρια του και τον λοστό και καίγοντας την μπλούζα του που ήταν γεμάτη αίματα.

Η πολιτική αγωγή κατηγορεί τον άνδρα ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ισχυρίζονται ότι υπέστη «απώλεια αυτοελέγχου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share