Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στην Κρήτη με 38χρονη μητέρα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της δημοτικός υπάλληλος!

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος;

17 Οκτωβρίου 2019 09:09
Θρίλερ στην Κρήτη με 38χρονη μητέρα: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της δημοτικός υπάλληλος!

Για μία δολοφονία χωρίς πτώμα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ένας 60χρονος δημοτικός υπάλληλος από την Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε μια 38χρονη Βουλγάρα, μητέρα ενός κοριτσιού που παραμένει άφαντη εδώ και 17 μήνες και το πτώμα της δεν έχει βρεθεί. Σοκ! Δολοφόνησαν τη γυναίκα πασίγνωστου ηθοποιού! (photos)

Η υπόθεση θυμίζει έντονα το θρίλερ με τον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου, που ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας κάθισε στο εδώλιο και καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης παρά το ότι το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ. Δολοφονία στη Μεσσηνία! 68χρονη συζυγοκτόνος: «Μου είχε κάνει τη ζωή μου μαύρη!»

Ο 60χρονος Ρεθυμνιώτης είναι προφυλακισμένος εδώ και έναν χρόνο, παρόλο που εξακολουθεί να αρνείται όσα του καταλογίζουν. Μάλιστα υποστηρίζει ότι εύχεται να βρεθεί η άτυχη Τόνια, με την οποία ήταν εραστές για να ηρεμήσει και ο ίδιος. Ο κατηγορούμενος που είχε καταδικαστεί το 1993 σε φυλάκιση 12 ετών για εμπλοκή σε άλλη ανθρωποκτονία, αποδεικνύεται σκληρό καρύδι αφού παρά τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές, τα οποία τον ενοχοποιούν, επιμένει ότι είναι αθώος και ότι η Τόνια ήταν ζωντανή όταν την άφησε στο Ρέθυμνο τη μοιραία νύχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη της 38χρονης χάθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, αφού προηγουμένως είχε πάει με μια φίλη της να κάνει μπάνιο στη θάλασσα στη Μισίρια Ρεθύμνου. Κατόπιν έφαγαν σε μια ταβέρνα στο Χουμέρι και η Τόνια έφυγε μόνη της από το μαγαζί. Έκτοτε δεν την είδε κανείς και την εξαφάνισή της δήλωσε ένας Σύρος φίλος της, με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέση. Στο μεταξύ η φίλη της αλλά και η κόρη της από τη Βουλγαρία προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν αλλά δεν μπόρεσαν τη βρουν. Δολοφονία 59χρονου στην Κρήτη: Τι όπλισε το χέρι της εν διαστάσει συζύγου του; (Video)

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο της έρευνας τον δημοτικό υπάλληλο, αφού υπήρχαν μαρτυρίες που έλεγαν ότι ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή. Άρχισαν έρευνες στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες ανήκαν στην Τόνια.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τη μοιραία νύχτα συναντήθηκε μαζί της, πήγαν στο σπίτι του, όπου έκαναν σεξ και κατόπιν τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Ρέθυμνο για να πάει στο σπίτι του Σύρου φίλου της. Τους ισχυρισμούς του 60χρονου έρχεται να αντικρούσει το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Ρεθύμνου που τον παραπέμπει σε δίκη, καθώς αποφαίνεται ότι τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του είναι ισχυρά και πως ο κατηγορούμενος πέφτει σε αντιφάσεις.

Για παράδειγμα έχει παρουσιάσει διαφορετικές εκδοχές για τις κηλίδες αίματος. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το αίμα προήλθε από τη μύτη της Τόνιας, έπειτα από χαστούκι που της έδωσε εκείνος κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Καλλιθέα: Ανατριχιάζουν οι καταθέσεις για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη! (Photos)

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη, σε δεύτερο βαθμό, για την υπόθεση της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη διαμερίσματος στην Καλλιθέα, τον Ιανουάριο του 2016. Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα δολοφονίας έξι χρόνια μετά!

Κατηγορούμενη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τη δολοφονία του ναυτικού είναι η 52χρονη πρώην σύζυγός του, υπήκοος Βουλγαρίας, και μία 29χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία φέρεται να τη βοήθησε να βρει δύο «εκτελεστές» από τη Ρουμανία.

Σε πρώτο βαθμό, η πρώην σύζυγος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η φίλη της σε κάθειρξη 18 ετών.

Το έγκλημα, σύμφωνα με τη δικογραφία, έγινε τον Ιανουάριο του 2015 στο διαμέρισμα όπου έμενε η 52χρονη με τον ανήλικο γιο που έχει από τον γάμο της με το θύμα. Ωστόσο, το πτώμα του 63χρονου βρέθηκε τυχαία έναν χρόνο μετά, όταν δικαστικοί επιμελητές μπήκαν στο σπίτι για εξωστική διαδικασία. Δολοφονία Κασόγκι: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι με τους δολοφόνους! Τι είπε λίγο πριν ξεψυχήσει;

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η βασική κατηγορούμενη επικοινώνησε με τον ναυτικό καλώντας τον στο σπίτι που είχε νοικιάσει στην Καλλιθέα, επικαλούμενη ασθένεια του γιου τους. Όταν ο Βασίλης Κοκκίνης μπήκε στο διαμέρισμα, δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, με τους δράστες να τον ακινητοποιούν, αφού προηγουμένως τον είχαν αναγκάσει να πιει ποτό, στο οποίο είχαν ρίξει υπνωτικό. Καταιγιστικές εξελίξεις στη δολοφονία της Κύπριας Ιόλης Χατζηλύρα στην Αυστραλία! (photos-video)

Στο δικαστήριο, μεταξύ άλλων, κατέθεσαν σήμερα οι δύο δικαστικοί επιμελητές που βρήκαν μέσα στον καταψύκτη το πτώμα του ναυτικού, όταν πήγαν μαζί με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να εκτελέσουν απόφαση έξωσης σε βάρος της 52χρονης. Όπως ανέφεραν, αν και το σπίτι «μύριζε κλεισούρα», ο καταψύκτης ήταν σε λειτουργία και γι' αυτό το πτώμα δεν ήταν σε αποσύνθεση. Η δίκη συνεχίζεται.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share