Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στην υπόθεση της βιολόγου: Δεν βρέθηκε DNA του δολοφόνου που δίχνει τον βιασμό!

Φοβερή ανατροπή!

9 Οκτωβρίου 2019 23:41
Ανατροπή στην υπόθεση της βιολόγου: Δεν βρέθηκε DNA του δολοφόνου που δίχνει τον βιασμό!

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον, η οποία δολοφονήθηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη στην άτυχη Αμερικανίδα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί από τον 27χρονο.

Αν και ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τη βίασε, οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν το πιστοποιούν.

Γενετικό υλικό θύματος και δράστη έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο, πετσέτες, στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο τη χτύπησε και στη συνέχεια μετέφερε στο καταφύγιο τη γυναίκα.

Το DNA της βιολόγου εντοπίστηκε ακόμα και στο λάστιχο με το οποίο πέρασε από πάνω της o 27χρονος όταν πάτησε γκάζι, όπως μετέδωσε το δελτίο του Star.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή τρίτου ατόμου στο έγκλημα.

Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να αποδεικνύει βιασμό φέρνει νέα δεδομένα τα οποία θα εξεταστούν από τις Αρχές.

Έναν χάρτη με τις επιθέσεις σε γυναίκες που πραγματοποίησε ο 27χρονος στην Κρήτη, πριν από τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, απεικόνισε σε χάρτη η εκπομπή στο Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις! Πάτησα γκάζι και...!» Όλα όσα είπε ο 27χρονος για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου! (Video)

Η πρώτη επίθεση του Παρασκάκη καταγράφηκε στον Ταυρωνίτη των Χανίων στις 28 Οκτωβρίου του 2017. Ενδιαφέρον για τους αρμόδιους παρουσιάζει το γεγονός ότι έπειτα ακολούθησε διακοπή περίπου δύο ετών και στις 2 Απριλίου του 2019, ο Παρασκάκης «χτύπησε» στις Μουρνιές. Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη: Λίγες εβδομάδες πριν το έγκλημα...! (Video)

Ακολουθούν τρεις επιθέσεις στον Κίσσαμο μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Μία εξ αυτών έλαβε χώρα στις 2 Μαΐου και δύο στις 30 του ίδιου μήνα, λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία της βιολόγου.

Δείτε τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου:

Δολοφονία βιολόγου: Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα!

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Suzanne Eaton, στην Κρήτη.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύφθηκαν οι καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συγκλονιστικό κείμενο από την Έλενα Ακρίτα για την Αμερικανίδα βιολόγο: «Tα ‘θελε και τα ‘παθε»

Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο νεαρός βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της βιολόγου. Κατηγορείται ότι τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο και στη συνέχεια την έριξε σε σπηλιά.

Δολοφονία βιολόγου: "Δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε για τον Γιάννη"

Θέση για πρώτη φορά μετά τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου παίρνει ο αδερφός του φερόμενου ως δολοφόνου της Suzanne Eaton.

Όπως αναφέρει, ο αδερφός του δεν είναι ένοχος και δεν θα μπορούσε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, όπως αυτό που του καταλογίζουν.

Έτσι, κλείνει λέγοντας οτι τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην οικογένεια όταν τελειώσει η όλη διαδικασία:

«Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας. Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν.

Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα απ’ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου. Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share