Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παιδοκτονία Πετρούπολη: Αυτές είναι οι ποινές για την μάνα και την γιαγιά του βρέφους! (Video)

Η ανατριχιαστική περιγραφή για το πως σκότωσε το βρέφος!

7 Οκτωβρίου 2019 17:01
Παιδοκτονία Πετρούπολη: Αυτές είναι οι ποινές για την μάνα και την γιαγιά του βρέφους! (Video)

Ολοκληρώθηκε η δίκη της 19χρονης παιδοκτόνου της Πετρούπολης και της μητέρας της. Συγκλονίζει η παιδοκτόνος της Πετρούπολης! Ο εισαγγελέας ζήτησε ηπιότερη μεταχείριση! (Video)

Οι γυναίκες κρίθηκαν ένοχες και αφέθηκαν ελεύθερες μέχρι το Εφετείο. Ως περιοριστικούς όρους, ο Εισαγγελέας πρότεινε για τη 19χρονη την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και για την 56χρονη μητέρα της, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρεωτική εμφάνιση στο Α.Τ. κάθε 15 μέρες. Ξεκίνησε η δίκη της παιδοκτόνου της Πετρούπολης που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια! Η αντίδρασή της όταν είδε τη μάνα της! (Video) Η 19χρονη κρίθηκε ομόφωνα ενοχή για παιδοκτονία με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας (αρχικά είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία). Αποφασίστηκε ποινή κάθειρξης 5 ετών. Ο εισαγγελέας πρότεινε την τυχόν αναστολή της κάθειρξης με περιοριστικούς όρους.

Η μητέρα της κρίθηκε ενοχή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, με ψήφους 5-2. Της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 12 ετών. Ο εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή κάθειρξης 12 ετών και απορρίφθηκε ομόφωνα η αναγνώριση ελαφρυντικών, όπως αυτό του προτέρου έντιμου βίου που ζήτησε ο συνήγορος της.

Σοκ! 19χρονη ομολόγησε ότι θα πουλούσε το μωρό της!

Μια υπόθεση απόπειρας αγοραπωλησίας βρέφους αποκαλύφθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και πλέον οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αν είναι αντιμέτωπες με κύκλωμα εμπορίας βρεφών. Γενναίο μωρό έκανε μεταμόσχευση καρδιάς και μετά από 10 μήνες στο νοσοκομείο, επιτέλους πάει στο σπίτι του!

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 6 Σεπτεμβρίου μια 19χρονη γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,6 κιλών. Κατά τη διαδικασία δήλωσης του παιδιού, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή μητέρα προσκόμισε την ταυτότητα άλλης γυναίκας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Όταν το προσωπικό διαπίστωσε την πλαστοπροσωπία, ειδοποίησε τις αρχές.

Η 19χρονη ομολόγησε ότι το μωρό που γέννησε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας προοριζόταν για παράνομη υιοθεσία. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο Alpha, η μητέρα ισχυρίστηκε πως η ταυτότητα που προσκόμισε ανήκει στη γυναίκα η οποία θα αγόραζε το μωρό.

Ομως, δύο στοιχεία κάνουν τις αρχές να πιστεύουν ότι ενδεχομένως πρόκειται για κύκλωμα αγοραπωλησίας βρεφών. Πρώτον, το αγοράκι ήταν το τέταρτο παιδί που γέννησε η 19χρονη, που είναι ανύπαντρη. Πλέον οι αρχές ερευνούν πού βρίσκονται τα άλλα τρία παιδιά που έφερε στον κόσμο από το 2015 και μετά. Νέα Ιωνία: Η 19χρονη «σπάει» τη σιωπή της και εξηγεί γιατί εγκατέλειψε το μωρό της! (Video)

Επιπλέον, παρότι ψάχνουν την κάτοχο της ταυτότητας τις τελευταίες δέκα ημέρες, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν αυτή τη γυναίκα και υπάρχει υποψία ότι μπορεί να πρόκειται για άλλο μέλος του ενδεχόμενου κυκλώματος αγοραπωλησίας βρεφών. Μάλιστα, ακόμη και η διεύθυνση κατοικίας που αναφέρει η ταυτότητα δεν υπάρχει, καθώς είναι σε… χωράφι. Στο μεταξύ το αγοράκι που γέννησε η 19χρονη, με εισαγγελική εντολή, παραμένει στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενώ για τη νεαρή μητέρα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share