Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικτό έγκλημα! Αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας! (photos)

Ανατριχιαστικό!

7 Οκτωβρίου 2019 16:25
Φρικτό έγκλημα!  Αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας! (photos)

Ένα φρικτό έγκλημα εκτυλίχθηκε στη Ρωσία, όπου ένας άνδρας αποκεφάλισε τη σύντροφό του και πέταξε το κεφάλι της από τον 12ο όροφο πολυκατοικίας! Τραγωδία: Ταύρος αποκεφάλισε άνδρα! (Video)

Θύμα μια 19χρονη στρίπερ, ονόματι Ελιζαβέτα και δράστης ο 38χρονος σύντροφός της.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη μέρα-μεσημέρι σε πολυκατοικία, ενώ κάτω στον δρόμο βρίσκονταν παιδιά που έπαιζαν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο δολοφόνος πέταξε αρχικά τα ρούχα της κοπέλας από το παράθυρο, τα οποία ήταν γεμάτα αίμα ενώ λίγο αργότερα πέταξε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας.

Και όλα αυτά επειδή την ζήλευε!

Φρίκη: Αρνήθηκε να κάνει σ@ξ με τον πρώην σύντροφό της κι εκείνος την αποκεφάλισε!

Φρίκη προκαλεί το έγκλημα με μια κοπέλα όπου αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον πρώην σύντροφό της κι εκείνος την αποκεφάλισε....

Φρικτό θάνατο είχε μια 29χρονη από την Ουκρανία, η οποία αρνήθηκε να κάνει σεξ με τον πρώην σύντροφό της, κι εκείνος, οργισμένος τη δολοφόνησε και την αποκεφάλισε.

Το ακέφαλο πτώμα της Anna Ergieva εντοπίστηκε από τους τρομοκρατημένους γονείς της, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι της επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Αργότερα το κεφάλι της βρέθηκε θαμμένο σε κοντινό σημείο, τοποθετημένο σε μία σακούλα μαζί με μερικά κοσμήματά της.

Ο πρώην σύντροφός της, όπως αναφέρει η Daily Mail, παραδέχθηκε αργότερα πως εκείνος τη δολοφόνησε, τυφλωμένος από οργή και ζήλια, επειδή τον απέρριπτε ερωτικά.

Μπαίνοντας στο σπίτι της, στην Οδησσό, οι γονείς της αντίκρισαν την ακέφαλη σορό της μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Ήταν στο πάτωμα, αποκεφαλισμένη, γεμάτη αίματα» περιέγραψε ο πατέρας της «όλο το δωμάτιο ήταν γεμάτο αίμα. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία, έκαναν έρευνα στον χώρο αλλά δεν μπορούσαν να βρουν το κεφάλι της».

Τελικά συνελήφθη ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος αρχικά επιχείρησε να επιτεθεί στους αστυνομικούς με μαχαίρι και να κόψει τις φλέβες του. Στη συνέχεια ομολόγησε τον φόνο, λέγοντας πως την πυροβόλησε στο κεφάλι επειδή αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του.

Μετά την αποκεφάλισε, ώστε η αστυνομία να μην μπορεί να βρει τη σφαίρα, έκρυψε το κεφάλι με μερικά κοσμήματα μέσα σε μια τσάντα και το έθαψε.

Ανατριχιαστικό! Αγόρι αποκεφαλίστηκε σε νεροτσουλήθρα! (Video)

Η Verrückt, που στα γερμανικά σημαίνει "τρέλα", τελικά γκρεμίστηκε με το που ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο ενός αγοριού που αποκεφαλίστηκε! Φρίκη: Αποκεφάλισε την κοπέλα του όταν αρνήθηκε να τον παντρευτεί!

Σχεδόν 169 πόδια σε ύψος (περίπου 52 μέτρα) η νεροτσουλήθρα Verrückt στο Κάνσας ήταν ψηλότερη από τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Οι αναβάτες έπεφταν με την υψηλότερη ολίσθηση νερού στον κόσμο, με 70 μίλια την ώρα ( περίπου 112 χιλόμετρα), προκαλώντας τους νόμους της φυσικής.

Στη συνέχεια, συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου του 2016, ο δεκάχρονος Κέιλεμπ Σουάμπ έσπασε το λαιμό του κατά τη διάρκεια της κατάβασης γεγονός που οδήγησε στον θάνατό του. Τι πήγε στραβά ώστε να προκληθεί μια τέτοια φρικτή τραγωδία;

Παραλίγο να τον αποκεφαλίσει! Φρικτό φάουλ σε ποδοσφαιρικό αγώνα! (Video)

Ένα φρικτό φάουλ συνέβη χθες στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Ντεπορτίβο με την Μαγιόρκα για τα play off ανόδου στην Πρώτη κατηγορία της Ισπανίας.

Στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα, Μαρκ Πεντράσα, έφυγε για ένα δολοφονικό τάκλιν στο Άλεξ Μπεργαντίνος, στο οποίο κόντεψε να τον αποκεφαλίσει.

Γι' αυτό του το φάουλ αποβλήθηκε, ενώ ο Μπεργαντίνος έλαβε θεραπεία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share