Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα! Μητέρα κλείδωσε τις κόρες της σε αυτοκίνητο και τις άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα! (Video)

Κτηνωδία!

3 Οκτωβρίου 2019 12:38
Άγριο έγκλημα! Μητέρα κλείδωσε τις κόρες της σε αυτοκίνητο και τις άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα! (Video)

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα μίας μητέρας, καθώς κλείδωσε τις κόρες της σε αυτοκίνητο και τις άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα! Αυτά είναι πιο ανατριχιαστικά οικογενειακά εγκλήματα στην Ελλάδα! (photos)

Η γυναίκα που ήταν μέλος μιας θρησκευτικής οργάνωσης κλείδωσε τα άτυχα κορίτσια ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα σε ένα αυτοκίνητο και τα άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα. Ο λόγς ήταν γιατί ο αρχηγός της οργάνωσης τα θεωρούσε ακάθαρτα. Η ζέστη, η αφυδάτωση και η πείνα σκότωσαν τα κορίτσια τα οποία είχαν πεθάνει αρκετές εβδομάδες πριν βρεθούν τα σώματα τους, είπαν. Έγκλημα στη Σητεία: Σε δίκη παραπέμπεται ο συζυγοκτόνος! Τι λέει η μητέρα της; (Video)

Τα πτώματα των δύο άτυχων κοριτσιών βρέθηκαν τελικά τον Σεπτέμβριο του 2017 σε ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Norwood, μια πόλη περίπου 500 κατοίκων 30 μιλίων δυτικά του χιονοδρομικού κέντρου Telluride. Η Νασίκα Μπράμπλ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τους θανάτους της Ρομπερτς, 10 ετών, και της Μάρσαλ, 8 ετών.

Ο ρόλος της θρησκευτικής ομάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπράμπλ ήταν μέλος μιας θρησκευτικής ομάδας και είχε μετακομίσει πρόσφατα σε εκείνο το μέρος. Ερευνητές θεωρούν ότι ο πνευματικός ηγέτης της θρησκευτικής οργάνωσης, Μαντάνι, της είπε ότι τα δύο κορίτσια ήταν κατειλημμένα από ακάθαρτα πνεύματα στην προηγούμενη ζωή τους και την διέταξε να τα κλείσει σε ένα αυτοκίνητο χωρίς φαγητό ή νερό για μέρες. Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Σημειώνεται ότι ο Μαντάνι δεν παραδέχεται την ενοχή του και αναμένεται να δικαστεί τον Ιανουάριο. Από την άλλη, ένα άλλο μέλος της ομάδας, ο Άρτσερ, καταδικάστηκε για κακοποίηση και συνέργεια στο έγκλημα, σε 24 χρόνια φυλάκισης. Το πέμπτο μέλος που κατηγορείται, η Εντέν της Τζαμάικα, έχει βρεθεί διανοητικά άρρωστη και δεν θα δικαστεί.

Φρικιαστικό έγκλημα: Έβαλε το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε στην Ισπανία με μία γυναίκα να είχε βάλει το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys! Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Συγκεκριμένα, στο κουτί βρέθηκε το κεφάλι του άνδρα που αγνοείτο και λίγο μετά οι Αρχές της πόλης Castro Urdiales, προχώρησαν στη σύλληψη της 61χρονης συντρόφου του, Κάρμεν. Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Όπως φαίνεται, η 61χρονη είχε δώσει το κουτί σε μία φίλη της, λίγο πριν η αστυνομία ψάξει το σπίτι της στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση του συντρόφου της. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δράστρια είπε στη γυναίκα ότι ντρεπόταν για το περιεχόμενο και θα προτιμούσε να μην το βρουν οι αστυνομικοί. Σοκ στην Κρήτη: Δολοφονήθηκε μέσα στο ξενοδοχείο που έμενε!

Ωστόσο, η φίλη της παρατήρησε μία άσχημη μυρωδιά να προέρχεται από το κουτί και αποφάσισε να το ανοίξει. Τότε, βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο εύρημα: ένα ανθρώπινο κεφάλι. Αμέσως, κάλεσε τις Αρχές.

Προς το παρόν, ο ιατροδικαστής δεν έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση του θύματος, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της 61χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share