Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Έβαλε το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys!

Αποτρόπαιο!

1 Οκτωβρίου 2019 15:32
Φρικιαστικό έγκλημα: Έβαλε το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε στην Ισπανία με μία γυναίκα να είχε βάλει το κεφάλι του συντρόφου της σε κουτί με s3x toys! Φρίκη στο Μάντσεστερ: 22χρονος πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του από γέφυρα και πήγε για ποτό!

Συγκεκριμένα, στο κουτί βρέθηκε το κεφάλι του άνδρα που αγνοείτο και λίγο μετά οι Αρχές της πόλης Castro Urdiales, προχώρησαν στη σύλληψη της 61χρονης συντρόφου του, Κάρμεν. Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Όπως φαίνεται, η 61χρονη είχε δώσει το κουτί σε μία φίλη της, λίγο πριν η αστυνομία ψάξει το σπίτι της στο πλαίσιο ερευνών για την εξαφάνιση του συντρόφου της. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η δράστρια είπε στη γυναίκα ότι ντρεπόταν για το περιεχόμενο και θα προτιμούσε να μην το βρουν οι αστυνομικοί. Σοκ στην Κρήτη: Δολοφονήθηκε μέσα στο ξενοδοχείο που έμενε!

Ωστόσο, η φίλη της παρατήρησε μία άσχημη μυρωδιά να προέρχεται από το κουτί και αποφάσισε να το ανοίξει. Τότε, βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο εύρημα: ένα ανθρώπινο κεφάλι. Αμέσως, κάλεσε τις Αρχές.

Προς το παρόν, ο ιατροδικαστής δεν έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση του θύματος, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της 61χρονης.

Σοκ: 14χρονος «εκτέλεσε» την οικογένειά του και ομολόγησε τα πάντα μετά!

Σοκ αποτελεί το έγκλημα που συγκλόνισε τον πλανήτη! Ένας 14χρονος «εκτέλεσε» την οικογένειά του και ομολόγησε τα πάντα μετά στις ΗΠΑ! Φρίκη: Μητριά φυλάκισε σε ντουλάπι τον 5χρονο θετό της γιο!

Απίστευτο περιστατικό στην Αλαμπάμα νωρίς το πρωί της Τρίτης (ώρα ΗΠΑ), όταν οι τοπικές αστυνομικές αρχές δέχτηκαν κλήση έκτακτης ανάγκης από έναν έφηβο, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του, ενώ λίγη ώρα αργότερα, ομολόγησε πως σκότωσε πέντε μέλη της οικογένειάς του!

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του γραφείου του Σερίφη της κομητείας Limestone, ανέφερε πως οι αξιωματικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην κλήση που δέχτηκαν το πρωί της Τρίτης από έναν 14χρονο, που αρχικά ανέφερε πως βρισκόταμν στο ισόγειο του σπιτιού του κασι άκουσε πυροβολισμούς στον πάνω όροφο.

Οι αξωματικοί που έσπευσαν στο σπίτι για να ερευνήσουν την υπόθεση, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα: αρχικά εντόπισαν νεκρούς έναν ενήλικο και δυο άτομα μικρότερης ηλικίας, καθώς και άλλα δυο άτομα βαριά τραυματισμένα, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο εξέπνευσαν λίγη ώρα αργότερα.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Σερίφη, ο 14χρονος ομολόγησε πως ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του, τη μητρία του και τα αδέρφια του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κίνητρο που όπλισε το χέρι του...

Σοκ στις ΗΠΑ: Διάσημος αθλητής σκότωσε όλη του την οικογένεια!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία της συζύγου, του παιδιού και της πεθεράς του παίκτη του μπέιζμπολ Μπλέικ Μπίβενς, στη νότια Βιρτζίνια. Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια!

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη στα σύνορα Βιρτζίνια - Βόρειας Καρολίνα ο 18χρονος κουνιάδος του Μπίβενς, ο Μάθιου Τόμας Μπέρναρντ, συνελήφθη κατηγορούμενος για τρεις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας Πιτσιλβάνια, αστυνομικοί πήγαν σε ένα σπίτι στο Κίλινγκ της Βιρτζίνια επειδή οι γείτονες κατήγγειλαν πως άκουσαν πυροβολισμούς. Φτάνοντας εκεί βρήκαν μια γυναίκα νεκρή στον διάδρομο του πάρκινγκ ενώ μία γυναίκα και ένα παιδί βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

"Είναι σοκαριστικό για την κοινότητά μας. Μας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή", σχολίασε ο σερίφης Μάικ Τέιλορ.

Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων, ούτε έχουν κάποια ένδειξη για το κίνητρο των φόνων. Ο Μπέρναρντ, που ήταν γυμνός όταν συνελήφθη, προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μπέιζμπολ Τάμπα Μπέι Ρέις εξέδωσε μια ανακοίνωση για την τραγωδία που έπληξε τον 24χρονο πίτσερ. "Νωρίτερα σήμερα μάθαμε ότι ένας από τους παίκτες μας (...) βίωσε μια φρικτή οικογενειακή τραγωδία στη νότια Βιρτζίνια", ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα τον στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share