Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία! Απήγαγαν και δολοφόνησαν 11χρονο κορίτσι!

Βρήκαν το πτώμα της σε χωράφι!

24 Σεπτεμβρίου 2019 07:51
Τραγωδία! Απήγαγαν και δολοφόνησαν 11χρονο κορίτσι!

Σοκ στη Ρουμανία προκάλεσε η απαγωγή και δολοφονία ενός 11χρονου κοριτσιού με τις Αρχές να θεωρούν ύποπτο έναν Ολλανδό, ο οποίος είχε διαφύγει στη χώρα του και τελικά, όπως έγινε γνωστό, παρασύρθηκε σήμερα από ένα φορτηγό στην Ολλανδία και σκοτώθηκε. Σοκ! Δολοφόνησαν 32χρονο ποδοσφαιριστή! (photo)

«Ο σύνδεσμός μας στο Άμστερνταμ μας ενημέρωσε ότι ο ύποπτος στη δολοφονία της Αντριάνα Μιχαέλα Φιεράρου έπεσε (με το όχημά του) πάνω σε ένα φορτηγό. Πρέπει να αποσαφηνίσουμε εάν αυτοκτόνησε ή πρόκειται για δυστύχημα» δήλωσε ο αρχηγός της ρουμανικής αστυνομίας Λιβίου Βασιλέσκου, σε ρουμανικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις! Πάτησα γκάζι και...!» Όλα όσα είπε ο 27χρονος για τη δολοφονία της 60χρονης βιολόγου! (Video)

Το πτώμα του κοριτσιού βρέθηκε χθες, Κυριακή, σε ένα χωράφι στα βόρεια προάστια του Βουκουρεστίου. Το παιδί είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή στην ίδια περιοχή, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του στο χωριό Γκούρα Σούτιι.

Κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας κατέγραψαν την 11χρονη στην μπροστινή θέση ενός αυτοκινήτου και η ανάλυση των εικόνων βοήθησε την αστυνομία να ταυτοποιήσει τον Ολλανδό ύποπτο. Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρή στο Ντουμπάι η Κλαούντια!

Ο Βασιλέσκου σημείωσε πως η αστυνομία εξέτασε έναν «τεράστιο όγκο υλικού» από τις κάμερες στους δρόμους, προτού καταλήξει στον ύποπτο.

Νωρίτερα σήμερα, Ρουμάνοι εισαγγελείς γνωστοποίησαν ότι ο Ολλανδός κατηγορείτο για δολοφονία, απαγωγή και σεξουαλική επίθεση.

Ο δολοφόνος είχε πνίξει το κορίτσι με ένα κομμάτι ύφασμα.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο αδελφός της 11χρονης όταν εκείνη δεν επέστρεψε στο σπίτι της από το σχολείο. Με τη συνδρομή μη επανδρωμένων αεροσκαφών και ενός ελικοπτέρου, η αστυνομία βρήκε το πτώμα της έπειτα από 48 ώρες σε ένα χωράφι, καλυμμένο με μια πλαστική σακούλα. Ανατριχιαστικό! Το προφητικό μήνυμα 9χρονου πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα του! (photos)

Στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα εμφανίζεται ένα όχημα με κάτι ροζ στο εσωτερικό του, «πιθανόν το παντελόνι του κοριτσιού», εξήγησαν οι εισαγγελείς.

«Σε κάθε περίπτωση, η ποινική έρευνα συνεχίζεται» υπογράμμισε ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Πρέπει να βρούμε γιατί ο Ολλανδός επέλεξε αυτό το χωριό ως προορισμό για να διαπράξει αυτήν την ενέργεια στη Ρουμανία». Άγρια δολοφονημένη σε πάρκο βρέθηκε η 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα!

Οι αστυνομικοί ανέφεραν σε ρουμανικά ΜΜΕ ότι κατάφεραν να βρουν τον ύποπτο στο τηλέφωνο το Σάββατο το βράδυ, όμως εκείνος είχε ήδη φύγει από τη χώρα και βρισκόταν στο Άμστερνταμ, σύμφωνα με τους ίδιους.

«Παραδέχθηκε πως είχε επισκεφθεί την περιοχή ως τουρίστας» είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ρουμανίας στο τηλεοπτικό δίκτυο Digi24, διευκρινίζοντας πως ο ύποπτος είναι γνωστός στις ολλανδικές αρχές για «σεξουαλικές επιθέσεις και βιαιοπραγίες».

Η υπόθεση εκτυλίσσεται δύο μήνες μετά τη δολοφονία δύο εφήβων από έναν 65χρονο άνδρα. Η τραγωδία προκάλεσε σοκ στη Ρουμανία και αποκάλυψε τα λάθη και τις παραλείψεις της αστυνομίας.

Φρίκη: Άνδρας είδε τη δολοφονία του αδερφού του από κάμερα παρακολούθησης! (photo)

Ένας 23χρονος άνδρας δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του στην πόλη Μπέινττον της Φλόριντα των ΗΠΑ.
Δολοφονία φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό: Ένταση, λιποθυμίες και ύβρεις στην πρώτη μέρα της δίκης! (Video)

Ο αδερφός του παρακολουθούσε τη δολοφονία σε πραγματικό χρόνο μέσα από ανοιχτό κύκλωμα παρακολούθησης.

Η φρικιαστική υπόθεση συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη της Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε κατάστημα ειδών καπνού και με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον 23χρονο Μοχάμεντ Χέιμντ να ανοίξει ένα χρηματοκιβώτιο που διέθετε στο μπάνιο του μαγαζιού. Υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για την νύχτα της δολοφονίας της! Πώς κατέστρωσαν οι κατηγορούμενοι το εγκληματικό τους σχέδιο; (Video)

Στη συνέχεια, ένας από τους άνδρες κατάφερε χτύπημα στον άτυχο άνδρα με την ξιφολόγχη που είχε τοποθετημένη πάνω στο τυφέκιο SKS που κρατούσε, πριν τον πυροβολήσει σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι.

Τραγική φιγούρα στην όλη υπόθεση ο αδερφός του θύματος, ο οποίος παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα από το κινητό του τηλέφωνο. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ήταν εκείνος που ειδοποίησε της αρχές, αναφέροντας τη ληστεία και πως ο αδερφός του βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος. Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video

Ο άνδρας διέθετε εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο από την οποία μπορούσε να δει εικόνα ζωντανά από το κατάστημα και όπως όλα δείχνουν παρακολούθησε σε πραγματικό χρόνο τη δολοφονία του αδερφού του.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την Πέμπτη τον Αμάντο Ζέπι, ένα 20χρονο που φέρεται να κρατούσε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Μοχάμεντ Χέιμντ. Ο άνδρας συνελήφθη και προφυλακίστηκε, ενώ στα χέρια των αρχών βρίσκεται και το όπλο του φόνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share