Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι νέες σκηνές του σίριαλ με τα εγκλήματα του «Ορέστη»! (Video)

Ανατριχιαστικό!

19 Σεπτεμβρίου 2019 07:08
Σοκάρουν οι νέες σκηνές του σίριαλ με τα εγκλήματα του «Ορέστη»! (Video)

Σοκάρουν οι νέες σκηνές με τα αποσπάσματα του σίριαλ που πραγματεύεται τη δολοφονική μανία του «Ορέστη» και τα στυγερά εγκλήματα του. Serial killer στην Κύπρο: Το μυστικό που θα πάρει μαζί του στη φυλακή!

Ως γνωστό, ο άνδρας που δολοφόνησε έξι γυναίκες και ένα παιδί στην Κύπρο γίνεται τηλεοπτικό πρόσωπο στις χώρες καταγωγής των περισσότερων θυμάτων του.

Συγκεκριμένα, ο serial killer Νίκος Μεταξάς σύντομα θα πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη, από τηλεοπτικό δίκτυο στις Φιλιππίνες, χώρα καταγωγής τεσσάρων εκ των θυμάτων του «Ορέστη».

Η σειρά θα φέρει τον τίτλο «Serial Killing Sa Cyprus» και θα παρουσιάσει τις ιστορίες των θυμάτων, ενώ ο πρωταγωνιστής είναι άτομο το οποίο εργάζεται στον στρατό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Μεταξάς έχει καταδικαστεί επτά φορές σε ισόβια για τις επτά δολοφονίες που διέπραξε.

Serial killer στην Κύπρο: «Πάγωσαν» όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα - «Σκανάρουν» την λίμνη για την 6χρονη Σιέρα!

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, όπως δήλωσε συνομιλώντας με δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα. Serial killer στην Κύπρο: Συγκλονιστιστικό βίντεο από τις έρευνες!

Μετά την ανεύρεση της 3ης βαλίτσας θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη μέσα στην οποία, σύμφωνα με την ομολογία του Serial Killer της Κύπρου βρίσκεται το πτώμα της 29χρονης Maricar Valdez (μένει να ταυτοποιηθεί μέσω DNA) έκλεισε ο ένας κύκλος των ερευνών στο Μιτσερό.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί τη σορό της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές το πτώμα που βρέθηκε εντός της βαλίτσας, ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεμένο ενώ η βαλίτσα περιείχε επίσης και πλάκες πεζοδρομίου.

Σημειώνεται πως στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, είχαν εντοπιστεί αρχικά δύο βαλίτσες, με τα πτώματα της Livia Florentina Bunea, 36 χρόνων από τη Ρουμανία και της κόρης της Elena Natalia Bunea, 8 χρόνων, οι οποίες σύμφωνα με την ομολογία του Νίκου Μεταξά, δολοφονήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σήμερα (5/6) οι έρευνες για τα θύματα του στυγερού δολοφόνου μεταφέρονται στην Λίμνη Μεμί ης Κύπρου, όπου αναζητείται η σορός της 6χρονης Σιέρα.

Serial Killer Κύπρου: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανακριτών για τον Ορέστη!

Συγκλονίζουν οι ανακριτές που επί 72 ημέρες συνομιλούσαν με τον serial killer της Κύπρου. Περιγράφουν τ το χρονικό της φρίκης και των ερευνών για την ανεύρεση των επτά σορών.

"Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία για όσους έλαβαν μέρος" τόνισε ο Ιωάννης Γιώρκατζης, ανακριτής ΤΑΕ ενώ ο Νεόφυτος Σιαήλος, επικεφαλής ΤΑΕ Λευκωσίας επεσήμανε ότι η επαφή ήταν καθημερινή τόσο με τον δράστη όσο και με τις σκηνές που έπρεπε να εξεταστούν ενδελεχώς.

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Απριλίου όταν βρέθηκε η πρώτη σορός στο φρεάτιο κι έκτοτε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share