Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για την νύχτα της δολοφονίας της! Πώς κατέστρωσαν οι κατηγορούμενοι το εγκληματικό τους σχέδιο; (Video)

Σοκαριστικό το βούλευμα!

17 Σεπτεμβρίου 2019 18:11
Υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία για την νύχτα της δολοφονίας της! Πώς κατέστρωσαν οι κατηγορούμενοι το εγκληματικό τους σχέδιο; (Video)

Σοκαριστικό είναι το βούλευμα για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, το οποίο αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την τραγική νύχτα στη Ρόδο και το πως κατέστρωσαν οι κατηγορούμενοι το εγκληματικό τους σχέδιο! Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο Ροδίτης!

«Οι δυο κατηγορούμενοι την 28/11/2018 στους Πεύκους Λίνδου της Ρόδου ενεργώντας από κοινού και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης με σωματική βία και με απειλή σοβαρού και άμεσου κινδύνου ζωής, εξανάγκασαν άλλων σε ανοχή γενετήσιας πράξης και συγκεκριμένα αφού μετέβησαν στην οικία της παθούσας Ελένη Τοπαλούδη, η οποία ευρίσκετο στην πόλη της Ρόδου, παρέλαβαν αυτήν με όχημα ιδιοκτησίας του πατέρα του 21χρονου κατηγορούμενου και με αυτό μετέβησαν στην εξοχική κατοικία των γονέων του, στην περιοχή των Πεύκων Λίνδου», ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».Νέα στοιχεία σοκ στην υπόθεση Τοπαλούδη: Τι έκανε ο Ροδίτης μετά το έγκλημα; (Video)

«Εκεί μετά από κοινή τους απόφαση, παρά την εκδηλωθείσα αντίθετη βούληση της Ελένης Τοπαλούδη, οι κατηγορούμενοι τελέσαν διαδοχικά συνουσία με την παθούσα, κάμπτοντας την αντίσταση της με τις υπέρτερες σωματικές τους δυνάμεις, ασκώντας αμφότεροι επ΄αυτής σωματική βία, σφίγγοντας την, καταφέροντας της παράλληλα γρονθοκοπήματα και απειλώντας τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα της με μαχαίρι», συμπλήρωσε.

Οι δύο άνδρες είχαν απόλυτη σύμπνοια και σύμπραξη κατά την τέλεση των πράξεων τους και από ότι φαίνεται είχαν όλα τα χρονικά περιθώρια για να αντιδράσει ο ένας, στις ενέργειες του άλλου. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

«Στους Πεύκους Λίνδου την 28/11/2018 ενεργώντας από κοινού και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης ευρισκόμενοι αμφότεροι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με πρόθεση σκότωσαν άλλον και συγκεκριμένα, ενώ είχαν ολοκληρώσει την πράξη του βιασμού δια του εξαναγκασμού της παθούσης σε συνουσία με αμφότερους και ενώ η παθούσα αβοήθητη, έρμαιο στις σεξουαλικές διαθέσεις τους, πέραν της συνουσίας, εκμεταλλευόμενοι την εκμηδένιση της αντίστασής της, λόγω της σωματικής και ψυχικής εξάντλησής της, επιχείρησαν να αναγκάσουν αυτή να ανεχθεί επιπλέον ασελγείς πράξεις. Στην προβαλλόμενη δε άρνηση της παθούσας να προβεί στις επιπλέον ασελγείς πράξεις, οι κατηγορούμενοι οι οποίοι είχαν έντονη ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες, γρονθοκόπησαν αυτή με δύναμη στο πρόσωπο, με συνέπεια εκείνη να ζαλιστεί και να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις της.

Ανακτώντας μετά από λίγο τις αισθήσεις της, η παθούσα δήλωσε στους κατηγορουμένους τη πρόθεσή της να τους καταγγείλει στην αστυνομία πυροδοτώντας έτσι τον θυμό τους και παράλληλα την ανησυχία τους ότι θα συλληφθούν και θα υποστούν κυρώσεις για τη συμπεριφορά τους. Ενόψει αυτής της δυσάρεστης για εκείνους προοπτικής, οι κατηγορούμενοι αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσης. Ειδικότερα ενώ η Ελένη Τοπαλούδη παρέμενε εξασθενημένη και σε σχεδόν λιπόθυμη κατάσταση εξαιτίας βαρέως τραυματισμού της, οι κατηγορούμενοι κατέφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας την έντονη αιμορραγική διήθηση του αριστερού κροταφίτη μυ και των πέριξ ιστών, μικρά κατάγματα στο πίσω μέρος του κρανίου, καθώς και καθολικό έντονο αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα. Ενώ επιπλέον επιχείρησαν να τη θανατώσουν και δια στραγγαλισμού». Ελένη Τοπαλούδη: Νέα στοιχεία «φωτιά» για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας!

«Στη συνέχεια και ενώ η παθούσα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι κατηγορούμενοι ευρισκόμενοι σε απολύτως ήρεμη ψυχική κατάσταση και παρά τις σχετικές έντονες παρακλήσεις της να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, επέδειξαν εμμονή στον εγκληματικό τους σχεδιασμό και μετέφεραν αυτή γυμνή στο όχημα με το οποίο την είχαν μεταφέρει στην κατοικία των γονέων του 21χρονου κατηγορούμενου, προκειμένου να ολοκληρώσουν το προαποφασισμένο από αυτούς κακούργημα της ανθρωποκτονίας. «Επώδυνος, αργός και βασανιστικός» ο θάνατος της Τοπαλούδη - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - Οι τελευταίες στιγμές της!

Ακολούθως, λοιπόν, κάνοντας χρήση του οχήματος, μετέφεραν την παθούσα σε απόκρημνη βραχώδη περιοχή γνωστή σε ελάχιστους και κυρίως σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Λίνδου, την οποία γνώριζε ο 21χρονος κατηγορούμενος. Εκεί οι κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού και βάσει σχεδίου, αφού διαπίστωσαν ότι ήταν πρακτικώς αδύνατη η ρίψη του σώματος της παθούσας στη θάλασσα, από έναν εκ των δύο, χωρίς και την συνδρομή και του δεύτερου, σήκωσαν στα χέρια τους και οι δυο το σώμα της παθούσας και έριψαν αυτό από ύψος περίπου 10 μέτρων στη θάλασσα. Από την ενέργεια τους αυτή, σε συνδυασμό με τις ήδη προκληθείσες, στην παθούσα, σωματικές βλάβες, οι οποίες καθιστούσαν αδύνατη οποιαδήποτε προσπάθεια της παθούσας να κινηθεί αποτελεσματικά και να επιπλεύσει, επήλθε οπ θάνατος της συνεπεία πνιγμού».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Ειρήνη Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Ξεκαθαρίζει το τοπίο με τις συνομιλίες των δραστών - Ο 21χρονος Ροδίτης καλείται να δώσει κωδικούς από δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και το login name και password στον λογαριασμό που τηρεί στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook Επίσης ερωτικό εκβιασμό δεχόταν η Ειρήνη Τοπαλούδη!
Οι αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας dimokratiki.gr η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε συμπληρωματική απολογία από τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό, που κατηγορούνται για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού από δύο δράστες από κοινού της 21χρονης φοιτήτριας.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρατούνται προσωρινά από την 7η Δεκεμβρίου 2018 στο κατάστημα κράτησης των Γρεβενών και από τις μέχρι τώρα προσπάθειες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, δεν έχει καταφέρει να έχει πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο των κινητών τηλεφώνων του πρώτου κατηγορουμένου.

Ο κατηγορούμενος θα κληθεί από την Ανακρίτρια Γρεβενών για να γνωστοποιήσει τους κωδικούς του σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και το login name και password στον λογαριασμό που τηρεί στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στους δύο υπολογιστές ιδιοκτησίας της φοιτήτριας χωρίς να προκύψει από την έρευνα κάτι το αξιόλογο.

Επιπλέον ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε τρία κινητά τηλέφωνα που τηρούσε και στα κινητά τηλέφωνα των δραστών.
Εκκρεμεί η ανταπόκριση του Facebook σε αίτημα της κ. Ανακρίτριας για την άρση του απορρήτου των λογαριασμών των δύο δραστών αλλά και της φοιτήτριας.

Πιθανολογείται ότι οι δύο πρώτοι έχουν φροντίσει προ πολλού να σβήσουν ό,τι στοιχεία υπήρχαν στους λογαριασμούς τους και παραμένει να διαπιστωθεί αν υπάρχει τρόπος ανάκτησής τους από την Facebook.

Πιθανολογείται ακόμη ότι στοιχεία θα προκύψουν από τον έλεγχο του λογαριασμού που τηρούσε η φοιτήτρια.

Σύντομα αναμένεται εξάλλου να υποβληθούν στην τακτική Ανακρίτρια και οι δύο εκθέσεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης των κατηγορουμένων που παραγγέλθηκαν με διάταξή σε ψυχίατρο του καταστήματος κράτησης Γρεβενών, ο οποίος περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έρευνες της τακτικής Ανακρίτριας βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο πριν την περαίωση της συγκεκριμένης δικογραφίας και την υποβολή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και ακολούθως στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου για την έκδοση βουλεύματος.

Τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει από εργαστηριακές εξετάσεις που διενεργήθηκαν σε ευρήματα και στοιχεία που συνέλεξαν επιτελείς της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Λιμενικού Σώματος, είναι τα εξής:

– Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού, προσωρινά κρατούμενων για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, στην οικία της τελευταίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

– Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη τίποτε που να τους συγκλονίσει και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook και τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και με κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.
– Βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και της Τοπαλούδη στην θέση του συνοδηγού του οχήματος του πατέρα του, με το οποίο μετέβησαν με το θύμα στην οικία του στους Πεύκους και μετέπειτα την οδήγησαν αιμόφυρτη στην παραλία Φωκίας, όπου την πέταξαν στην θάλασσα και ξεφορτώθηκαν μέρος των πειστηρίων του εγκλήματος. DNA του 21χρονου Ροδίτη βρέθηκε στο καπάκι της καρότσας του ίδιου αυτοκινήτου.

– Σε πειστήρια εντός της οικίας, συμπεριλαμβανομένων και δειγμάτων από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος, ενώ DNA του 19χρονου Αλβανού βρέθηκε σε κοντάρι της σφουγγαρίστρας.

– Φέρεται να προκύπτει παραπέρα η χρήση προφυλακτικού καθώς βρέθηκε εξωτερικά αυτού δείγμα DNA του θύματος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share