Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video)

Την Παρασκευή θα αντικρύσει τον καθομολογίαν δολοφόνο του πατέρα της!

17 Σεπτεμβρίου 2019 17:05
Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Ξεσπά η κόρη του φαρμακοποιού! «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος»! (Video)

Λίγες μέρες πριν από τη δίκη για τη δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Νέο Ψυχικό, η οποία ξεκινά την Παρασκευή, η κόρη του ξεσπά και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου. Σοκάρει η απολογία του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου στην Κρήτη! (Video)

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορείς να πατήσεις τη σκανδάλη και να σκοτώσεις έναν άνθρωπο, ειδικά κάποιον που σ’ έχει βοηθήσει» λέει η Γιώτα- Μαρία Φλώρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και προσθέτει: «ήρθε αυτός ένα πρωί και μας διέλυσε. Κοίταξε όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με πέντε τουλάχιστον βολίδες να τον σκοτώσει».

«Αυτό που ζητώ είναι η παραδειγματική τιμωρία γι’αυτό που μας έκανε. Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα. Είμαστε κάθετοι σε αυτό» συμπληρώνει η κόρη του φαρμακοποιού και υπογραμμίζει: «είναι η αδυναμία μου και μου τον στέρησε και δεν είχε κανένα δικαίωμα». Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο Ροδίτης

Η κοπέλα ήταν εκείνη που μαζί με τη μητέρα της άκουσε τους πυροβολισμούς.

Ο 52χρονος καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, ήταν φίλος της οικογένειας πάνω από 25 χρόνια.

Κατά την ομολογία του, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει στους αστυνομικούς μετανιωμένος για την πράξη του, αποκαλύπτοντας ότι κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του στον πλειστηριασμό. Κατά πληροφορίες, το θύμα είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο δράστης δεν επέστρεψε ποτέ. Αποτροπιασμός στην Καλλιθέα! Μαρτυρία σοκ για την δολοφονία του ναυτικού: «Έτσι βρήκαμε το πτώμα στον καταψύκτη!» (Video)

Οι δύο άνδρες πήγαν στα δικαστήρια, όπου ο κατηγορούμενος έχασε την υπόθεση, με αποτέλεσμα να βγει «στο σφυρί» το επίμαχο ακίνητο. Λειτουργώντας κάτω από μεγάλο θυμό, προμηθεύτηκε ένα όπλο και έστησε καρτέρι στον φαρμακοποιό. Οι Αρχές έφτασαν στον δράστη, αφού απέκλεισαν οποιοδήποτε άλλο «σενάριο», ενώ μιλώντας με την οικογένεια του θύματος κατέληξαν ότι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές ήταν ο δράστης.

Δολοφονία βιολόγου: Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα!

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για τον 27χρονο που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα Βιολόγο, Suzanne Eaton, στην Κρήτη.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύφθηκαν οι καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Συγκλονιστικό κείμενο από την Έλενα Ακρίτα για την Αμερικανίδα βιολόγο: «Tα ‘θελε και τα ‘παθε»

Η πέμπτη ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο νεαρός βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της βιολόγου. Κατηγορείται ότι τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο και στη συνέχεια την έριξε σε σπηλιά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share