Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η απολογία του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου στην Κρήτη! (Video)

Καρέ καρέ πως την παγίδευσε!

16 Σεπτεμβρίου 2019 14:05
Σοκάρει η απολογία του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου στην Κρήτη! (Video)

Σοκάρει η απολογία του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου στην Κρήτη! Καρέ- καρέ περιγράφει πως την παγίδευσε. Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη: Λίγες εβδομάδες πριν το έγκλημα...! (Video)

Δείτε όλα όσα είπε:

Δολοφονία βιολόγου: "Δεν ισχύει τίποτα από όσα λένε για τον Γιάννη"

Θέση για πρώτη φορά μετά τα τραγικά γεγονότα του Ιουλίου παίρνει ο αδερφός του φερόμενου ως δολοφόνου της Suzanne Eaton.

Όπως αναφέρει, ο αδερφός του δεν είναι ένοχος και δεν θα μπορούσε να διαπράξει ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα, όπως αυτό που του καταλογίζουν.

Έτσι, κλείνει λέγοντας οτι τον περιμένουν να γυρίσει πίσω στην οικογένεια όταν τελειώσει η όλη διαδικασία:

«Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό το διάστημα που λυπεί ο αδερφός μου είναι ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια μας. Ξέρω τον αδερφό μου, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος όπως τον αποκαλούν.

Όλο αυτό που γίνεται είναι ψεύτικο, είναι ένα παραμύθι, δεν ισχύει τίποτα απ’ότι τον αποκαλούν τον αδερφό μου. Αυτό που κάνουν τώρα στον Γιάννη είναι άδικο. Γιάννη κάνε υπομονή, θα σε περιμένουμε σύντομα πίσω

«Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε» - Σοκ από ανάρτηση αστυνομικού που συμμετείχε στις έρευνες για την βιολόγο (φώτο)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση ενός αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες που έγιναν στην Κρήτη για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούσαν Ίτον. Συγκλονίζει ο γιος της βιολόγου: «Η μητέρα μου ήταν κάτι περισσότερο από επιστήμονας!»

Μετά από την εξαφάνιση της 60χρονης, που τελικά βρέθηκε νεκρή σε μία σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά, είχε στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Τη στιγμή, λοιπόν, που οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη, ένας από τους αστυνομικούς έγραψε στο Facebook: «Δυνατή search team…Πού θα πάει μωρή, θα σε βρούμε». Όταν εντοπίστηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και πολλά αρνητικά σχόλια, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ζήτησε συγγνώμη ο αστυνομικός για την ανάρτησή του

Μετά από το σάλο που ακολούθησε, ο αστυνομικός με μία νέα ανάρτηση στο λογαριασμό του, απολογείται για την προηγούμενη δημοσίευσή του, κάνοντας λόγο για ορθογραφικό λάθος. Σε αυτήν έγραψε: «Λόγω ορθογραφικού και μόνο λάθους η ανάρτηση μου σχετικά με τις έρευνες για την Αμερικάνα βιολόγο παρεξηγήθηκε, (Ήθελα να γράψω θα σε βρούμε μωρέ). Θέλω να διαβεβαιώσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση ούτε να προσβάλω, ούτε να θίξω και να προσβάλω την άτυχη γυναίκα και την οικογένειά της… Ζητώ και πάλι συγγνώμη. Όποιοι με ξέρουν γνωρίζουν το ήθος και τον χαρακτήρα μου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share