Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας του και αυτοκτόνησε!

Θρήνος...

10 Σεπτεμβρίου 2019 10:42
Οικογενειακή τραγωδία: Αστυνομικός σκότωσε δύο μέλη της οικογένειας του και αυτοκτόνησε!

Ένας Ολλανδός αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του και στη συνέχει έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Ντόρντρεχτ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τραγωδία: Άνδρας σκότωσε 8 μαθητές με μαχαίρι!

Ο 34χρονος δράστης πυροβόλησε επίσης και τραυμάτισε σοβαρά την 28χρονη σύζυγό του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας Μίριαμ Σλοτ.

Τα παιδιά ήταν ηλικίας 8 και 12 ετών.

Ο χώρος όπου διαδραματίστηκε αυτή η οικογενειακή τραγωδία, ένα σπίτι στο πράστιο Χαμερστάιν του Ντόρντρεχτ, κοντά στο λιμάνι του Ρότερνταμ, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Σοκ: Μητέρα σκότωσε το παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! (photos-video)

Μια από τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες που έχουν δει αστυνομικοί συγκλονίζει, καθώς μια 28χρονη μητέρα αναγκάστηκε, όπως δήλωσε, να σκοτώσει το ενός έτους παιδί της επειδή δεν είχε να το ταΐσει! Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Το σοκαριστικό έγκλημα έγινε στην Ρωσία, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη. Η 28χρονη, Yulia Khabitova συνελήφθη για την δολοφονία του μικρού Τιμούρ, τον οποίο πρώτα στραγγάλισε και στην συνέχεια τον έθαψε.

Στην αναπαράσταση, η Yulia έδειξε ακριβώς τις κινήσεις της αλλά και τα λόγια που είπε στον Τιμούρ πριν τον πνίξει.

«Όλα θα πάνε καλά. Δεν θα πεινάσεις ξανά. Δεν θα κλάψεις ξανά». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της άπορης μητέρας προς τον γιο της, πριν του αφαιρέσει την ζωή.

Ο πατέρας του Τιμούρ, Denis Tkachev, είχε εγκαταλείψει την Yulia για μια άλλη γυναίκα, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα.

Η Khabitova αρχικά ανέφερε στις Αρχές πως το παιδί χάθηκε, κάτι που δεν έπεισε κανέναν ενώ στη συνέχεια αναγκάστηκε να ομολογήσει πως δολοφόνησε τον γιο της επειδή δεν είχε να τον ταΐσει.

«Τον στραγγάλισα, τον τύλιξα με μια κουβέρτα και τον έθαψα. Δεν είχα χρήματα για να του αγοράσω φαγητό», δήλωσε η 28χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Yulia είχε βρει πρόσφατα δουλειά σε ένα σούπερ μάρκετ και μάλιστα είχε προσλάβει και μια νταντά για τον μικρό.

Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Γέρι της Λευκωσίας στην Κύπρο, όπου μία μητέρα φέρεται να σκότωσε με μαχαίρι τον 12χρονο γιο της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Φρίκη: 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Από την απόπειρα αυτοκτονίας η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή.

Η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της με μαχαίρι και με τον ίδιο τρόπο να αποπειράθηκε ακολούθως να θέσει τέρμα στη ζωή της.

Ο σύζυγος της γυναίκας φέρεται να τους έψαχνε από το πρωί. Χτυπούσε την πόρτα και δεν του άνοιγαν, ούτε κατάφερνε να ξεκλειδώσει την είσοδο. Όταν κατάφερε να εισέλθει στο σπίτι, με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, βρήκε το παιδί νεκρό και τη σύζυγό του τραυματισμένη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share