Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό! Το προφητικό μήνυμα 9χρονου πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα του! (photos)

Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους!

5 Σεπτεμβρίου 2019 20:11
Ανατριχιαστικό! Το προφητικό μήνυμα 9χρονου πριν δολοφονηθεί από τον πατέρα του! (photos)

Ένα 9χρονο αγόρι μαρτύρησε στα χέρια του πατέρα του, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε πει το ίδιο το παιδί στο δικαστήριο: «Σας ικετεύω, μην με στέλνετε πίσω στον μπαμπά». Άγρια δολοφονημένη σε πάρκο βρέθηκε η 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα!

Ο Μπράντι Ντίλον εδώ και χρόνια έπεφτε θέμα σωματικής βίας από τον πατέρα του. Ένα βράδυ του Φλεβάρη, το 2016, ο πατέρας του, Γκράχαμ Ντίλον, ξάπλωσε το παιδί πάνω σε ένα τραπεζάκι και το ξυλοφόρτωσε μέχρι θανάτου.

Ο 41χρονος δολοφόνος, ο οποίος φυσικά είναι στην φυλακή, δικάστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες σε κλιμα οδύνης. Εκεί ήταν και η μητέρα του μικρού Μπράντι...

«Είχε μελανιές στο πρόσωπο αλλά ο Graham του φόραγε το καπέλο για να μην τα δει κανείς», είπε στο δικαστήριο η μητέρα του παιδιού, η οποία έχασε την μάχη για την κηδεμονία.

«Είχε πρησμένο το πόδι, το καλάμι. Το παιδί μου ήταν γεμάτο μελανιές», πρόσθεσε.

Το παιδί στάλθηκε στον πατέρα του μετά από την απόφαση του δικαστηρίου της Βικτόρια στην Αυστραλία. Τότε το 9χρονο παιδί ξέσπασε σε κλάματα στην αίθουσα, φωνάζοντας: «Σας ικετεύω, μην με στείλετε πίσω στον μπαμπά».

Οι αποκαλύψεις για την δράση του τέρατος-γονιού δεν σταματούν εκεί.

Η μητέρα του άτυχου Μπράντι υποστήριξε πως ο πρώην σύντροφός της την ξυλοφόρτωνε ενώ ήταν έγκυος!

«Με άρπαζε από τον λαιμό. Ήταν πολύ βίαιος. Του άρεσε να χτυπούσε και να κάνει μελανιές σε μέρη που δεν θα μπορούσε κάποιος να τα δει».

Το ζευγάρι ήταν χρήστες ναρκωτικών και ο Γκράχαμ κέρδισε την κηδεμονία του παιδιού αναφέροντας πως η σύντροφός του έκανε χρήση μπροστά στον γιο τους, κάτι το οποίο η μητέρα διαψεύδει.

Σοκ: Νεκρή βρέθηκε πρώην ολυμπιονίκης! Την αναζητούσαν 2 εβδομάδες!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Ισπανία ότι η πρώην ολυμπιονίκης του σκι, Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, βρέθηκε νεκρή από την αστυνομία της Μαδρίτης, 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εξαφάνισής της.


Η ολυμπιονίκης των Χειμερινών Αγώνων του 1992, εντοπίστηκε με βαρύ χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προέρχεται από πτώση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα, δεν ήταν σε θέση να ξεκαθαρίσει αν επρόκειτο για ατύχημα ωστόσο, ή συνέχει κάτι άλλο, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η Οτσόα, στις 24 Αυγούστου είχε φύγει από το σπίτι της για να πάει στο σούπερ μάρκετ, με τον τελευταίο που την είδε εκείνη την ημέρα, να είναι ένας γείτονάς της.

Από τότε δεν την είδε κανείς ξανά και μία εβδομάδα μετά άρχισαν οι έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 300 άτομα. Βρέθηκε τελικά νεκρή σε μια βουνοπλαγιά στη Μαδρίτη, κοντά στη πόλη Σερσεντίγια, όπου και έμενε, μαζί με την αδερφή της και τον γαμπρό της, μετά το διαζύγιο που πήρε από τον σύζυγό της. Ηταν 56 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Σοκ:Τραγουδίστρια σκοτώθηκε πάνω στη σκηνή από πυροτεχνήματα! (Video)

Ασύλληπτη τραγωδία επί σκηνής καθώς η Ισπανίδα τραγουδίστρια Τζοάνα Σάινθ, σκοτώθηκεμπροστά σε 1.000 θεατές, όταν μηχανισμός με πυροτεχνήματα εξερράγη μπροστά της! Τραγωδία: Ζευγάρι σκοτώθηκε μετά το γάμο του! (Video)

Όλα συνέβησαν με την λήξη του show, με τα πυροτεχνήματα να είναι προγραμματισμένα να εκραγούν με το φινάλε. Η άτυχη τραγουδίστρια, ωστόσο, στάθηκε πολύ κοντά στον μηχανισμό με αποτέλεσμα από την έκρηξη του πυροτεχνήματος να τραυματιστεί στο στομάχι και να σκοτωθεί μπροστά στους θεατές, που ούρλιαζαν από τρόμο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως απλά άκουσαν έναν κρότο και μετά μέσα στις σπίθες είδαν την τραγουδίστρια να πέφτει αιμόφυρτη.

Εκπρόσωπος του τοπικού νοσοκομείου, δήλωσε στον Τύπο: «Μας αναφέρθηκε ένα δυστύχημα στην περιοχή Las Berlanas, όπου μια συσκευή με πυροτεχήματα εξερράγη στη σκηνή με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία παραλήφθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share