Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Οι τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες του επιχειρηματία! (Video)

Τι είχε πει και σε ποιον;

25 Αυγούστου 2019 08:40
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Οι τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες του επιχειρηματία! (Video)

Στις τελευταίες του τηλεφωνικές συνομιλίες του ο Γιάννης Μακρής δεν μπορούσε να κρύψει την ανησυχία του και ζητούσε από τους συνομιλητές του να προσέχουν. Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή!

«Να προσέχεις τα βράδια που πας και με ποιους μιλάς» συνέστησε σε δικό του άνθρωπο ο επιχειρηματίας λίγο πριν καταλήξει νεκρός από σφαίρες.

Άγνωστο για ποιο λόγο φαίνεται πως είχε κακό προαίσθημα. Το οποίο δυστυχώς επαληθεύτηκε με την εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, πατέρα δύο παιδιών στις 31 Οκτωβρίου 2018, έξω από το σπίτι του στην οδό Τροίας στη Βούλα.

Μετά και την προφυλάκιση του δευτέρου κατηγορούμενου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως στην υπόθεση της δολοφονίας του. Φίλος του Γιάννη Μακρή είναι εκείνος που κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία σε καφετέρια της Γλυφάδας λίγες ώρες πριν την εκτέλεση, σύμφωνα με το Star.

Στην κατάθεσή του δίνει λεπτομέρειες για την εμφάνιση τους κι έτσι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία για το πως είναι οι δύο ύποπτοι... Όμως στα βίντεο, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος των Βούλγαρων κατηγορουμένων Αλέξανδρος Ανδρουτσόπουλος, δεν εμφανίζονται πουθενά!

«Η κατάσταση αυτή προκαλεί ερωτηματικά. Έχοντας παρακολουθήσει πολλές ώρες βίντεο κλειστού κυκλώματος από την καφετέρια στη Γλυφάδα, φαίνεται ο θανών να βρίσκεται σε τραπέζι και να συνομιλεί με κόσμο αλλά δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω τους αδελφούς που κατηγορούνται» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η υπόθεση μετά την απολογία του δεύτερου κατηγορούμενου βρίσκεται στα χέρια της 19ης ανακρίτριας. Οι έρευνες για την εκτέλεση του επιχειρηματία έχουν ολοκληρωθεί.

«Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή είναι...»: Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα!

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε η Βικτώρια Καρύδα! Ποιος είναι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή; Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Η ατάκα - κλειδί που άφησε άφωνους τους αστυνομικούς!

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δέχτηκε συνολικά έξι σφαίρες και έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στη Βούλα, ενώ σύμφωνα με τις αρχές το πιο πιθανό είναι η δολοφονία του να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πριν από έναν περίπου μήνα μάλιστα συνελήφθη 31χρονος Βούλγαρος που ομολόγησε τη δολοφονία του επιχειρηματία. Η σύζυγος του επιχειρηματία Βικτώρια Καρύδα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «My Style Rocks» ξεσπά στην εφημερίδα Realnews, μια μέρα μετά την γιορτή της μητέρας!

Όπως σημείωσε το ξανθό μοντέλο το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του συζύγου της.

«Θέλω να βρεθεί αυτός που έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του Γιάννη. Αυτός που κρύβεται πίσω απ’ όλη αυτή την τραγωδία. Είναι αυτός που πληρώνει τον ακριβό δικηγόρο για τον Βούλγαρο εκτελεστή […] Το μυαλό μου έχει κολλήσει. Δεν πιστεύω αυτό που έχει γίνει. Ποτέ δεν μου περνούσε από το μυαλό ότι θα συνέβαινε κάτι τόσο άσχημο, αυτό το κακό στην οικογένειά μας» είπε στην εφημερίδα η Βικτώρια Καρύδα.

Το ξανθό μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Ο άντρας μου ήταν υγιής. Όταν με πήραν τηλέφωνο πίστευα ότι χτύπησε, δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι ζω ένα κακό όνειρο. Κάτι που συμβαίνει σε κάποιον άλλον […] Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άντρα μου. Το εύχομαι με όλη την καρδιά μου. Θέλουμε να τιμωρηθεί… Το κακό, βεβαίως έχει γίνει. Και να τον πιάσουν ο άντρας μου δεν γυρίζει πίσω. Είναι τραγικό. Δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο. Αυτό συνειδητοποίησα με το χειρότερο τρόπο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share