Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος φερόμενος δολοφόνος!

Φωτογραφίες του στη δημοσιότητα!

23 Αυγούστου 2019 15:30
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αυτός είναι ο δεύτερος φερόμενος δολοφόνος!

Αυτός είναι ο δεύτερος φερόμενος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή! Φωτογραφίες του για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στην Ευελπίδων πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο δεύτερος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιαννη Μακρή.

Ο συνεργός του εκτελεστή και αδερφός του είχε διαφύγει στη Βουλγαρία όπου και συνελήφθη.

Οι βουλγαρικές Αρχές παρέδωσαν τον 35χρονο στους Έλληνες αστυνομικούς το βράδυ της Τετάρτης, αφού εις βάρος είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, οι βουλγαρικές Αρχές είχαν στήσει επιχείρηση για τη σύλληψή του και όταν αυτή πραγματοποιήθηκε, η ελληνική πλευρά ζήτησε την έκδοσή του στη χώρα μας.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι ο Βούλγαρος είχε έρθει μαζί με τον αδελφό του στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία.

Ο 35χρονος είναι ο άνθρωπος που οδηγούσε το ΙΧ με το οποίο διέφυγε ο αδελφός του, δολοφόνος του 46χρονου Μακρή, ενώ την επόμενη ημέρα ο ίδιος επέστρεψε στη Βουλγαρία.

Το βίντεο της δολοφονίας Μακρή

« Δεν γνώριζα πως…»: Η κατάθεση του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή - Τι αποκαλύπτει;

«Δεν γνώριζα καν ποιος είναι ο Γιάννης Μακρής», δηλώνει ο Βούλγαρος που συνελήφθη για τη δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας. Νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή!

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο συλληφθέντας δήλωσε: «Δεν είχα κανένα κίνητρο να δολοφονήσω τον Μακρή, όπως κατηγορούμαι. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο επονομαζόμενος «Αυστραλός», που είχε βοηθήσει τον αδελφό του να εκτελέσει τον επιχειρηματία, συνελήφθη στα σύνορα από τις βουλγαρικές αρχές και τη Europol, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Αρχές της Βουλγαρίας, «στις 26 Ιουλίου συνελήφθη στο Χάσκοβο Βουλγαρίας, 35χρονος Βούλγαρος, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη που έλαβε χώρα την 31 Οκτωβρίου 2018, στο Πανόραμα Βούλας. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση αυτή είχε συλληφθεί την 2 Απριλίου 2019 στη Γλυφάδα ο έτερος δράστης (αδελφός του)».

Υπενθυμίζεται ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής λίγους μήνες μετά την άγρια δολοφονία του Γιάννη Μακρή με πέντε σφαίρες είχε καταφέρει να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο, εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν αυτός που είχε σκοτώσει τον επιχειρηματία.

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας, ο 31χρονος είχε διαφύγει από το σημείο της εκτέλεσης με νοικιασμένο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 35χρονος αδελφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share