Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καβάλα: Τι είπε ο δράστης στην αστυνομία λίγο μετά τη δολοφονία;

Σοκαριστικό!

23 Αυγούστου 2019 13:33
Έγκλημα στην Καβάλα: Τι είπε ο δράστης στην αστυνομία λίγο μετά τη δολοφονία;

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης έγινε το διπλό έγκλημα στη Χρυσούπολη της Καβάλας, όπου ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν γείτονά του και τη μητέρα του, για ασήμαντη αφορμή.

Όπως λέει περίοικος σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος.

Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»!

«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

Έγκλημα στο Κιάτο: Σκότωσε τη μητέρα του και μετά την έθαψε στην αυλή!

Μια οικογενειακή τραγωδία σημείωθηκε σήμερα στο Κιάτο και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία! Γιος σκότωσε τη μάνα του και την έθαψε στην αυλή του σπιτιού της!

Συγκλονίζει την ευρύτερη περιοχή του Κιάτου το στυγερό έγκλημα ενός μητροκτόνου… Η μητέρα του φερόταν τα τελευταία 24ωρα αγνοούμενη και είχε δηλωθεί στις Αρχές η εξαφάνισή της. Φρίκη : Πόσταρε αυτή τη φωτογραφία της κόρης του και μια ώρα μετά την έσφαξε!

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Οι Αρχές εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της κατόρθωσαν να βρουν τι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση της. Ομολόγησε ο γιος της ηλικιωμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι ο ίδιος ο γιος της ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως την έθαψε γιατί δεν είχε χρήματα και ήθελε τη σύνταξη!

Τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον αδερφό πάνω σε καυγά!

Στην Κρήτη έχουν παγώσει όλοι μετά την τραγωδία που σημειώθηκε με δυο αδέρφια, πάνω στον καυγά ο ένας έβγαλε το όπλο και σκότωσε τον αδερφό του.. Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες!

Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και το ΕΚΑΒ ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αδελφός, 75 ετών, έπεσε νεκρός.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία καθώς λίγο μετά τις 12.00 έγινε γνωστό ότι στην Ασή Γωνιά, δύο αδέλφια καυγάδισαν με την κατάληξη να είναι τραγική.

Σοκ: Πεθερά ευνούχισε και σκότωσε τον πρώην γαμπρό της!

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της πρώην πεθεράς του και του φίλου της βρήκε ένας 32χρονος στη Ρωσία επειδή καθυστερούσε να πληρώσει τη διατροφή στην κόρη της. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Ο Ντμίτρι Μπογκντάνοφ είχε πάει στο σπίτι της 49χρονης στην πόλη Νογκορόντ αφού αυτή την προσκάλεσε για ένα ποτό.

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ξέσπασε καβγάς και τότε η γυναίκα άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, μαχαίρωσε αρκετές φορές τον 29χρονο και στη συνέχεια τον ευνούχισε πετώντας από το παράθυρο τα γεννητικά του όργανα.

Μετά την γυναίκα, το μαχαίρι πήρε ο φίλος της ο οποίος συνέχισε να χτυπάει τον Μπογκντάνοφ καταφέροντας του συνολικά 27 μαχαιριές.

Απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της η 49χρονη τηλεφώνησε στην κόρη της και της ανακοίνωσε την δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 29χρονου κάλεσε αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν και την 49χρονη και τον φίλο της.

Η δολοφόνος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της γιατί δεν στήριζε την κόρη της και καθυστερούσε τις πληρωμές της διατροφής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share