Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανθρωποκτονία στα Πατήσια: Συνελήφθη ο δράστης!

Βρίσκεται στον εισαγγελέα

14 Αυγούστου 2019 21:35
Ανθρωποκτονία στα Πατήσια: Συνελήφθη ο δράστης!

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 42χρονου και η απόπειρα ανθρωποκτονίας 35χρονου, πράξεις που έλαβαν χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πατήσια.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, το μεσημέρι της Τετάρτης, 56χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή, ο δράστης έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο έβαλλε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά των δύο προαναφερομένων προσώπων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ημεδαπό και σοβαρά τον αλλοδαπό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής /Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία κατάφερε άμεσα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και να εντοπίσει την οικία διαμονής του, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.

Σοκ στην Πάτρα: Άντρας ανασύρθηκε νεκρός!

Πανικός στην παραλία του Ακταίου στο Ρίο Πατρών, λίγο μετά τον "Δημορηγόπουλο". Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας που κολυμπούσε στη θάλασσα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Νεκρός στο κελί του ο χρηματιστής και καταδικασμένος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν!

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου και στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες της μονάδας, προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άνδρα.

Τραγωδία στην Πάτρα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο!

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα καθώς πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής να είναι άμεση. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Φωτογραφίες από το φουσκωτό που σκότωσε τα δύο αδέρφια!

Το άτομο περίπου 60 ετών παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γιος (41 ετών) έχει τραυματιστεί και αυτός χωρίς με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να είναι σοβαρά.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες.

Σοκ στην Ομόνοια: Νεκρός άντρας από πτώση!

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επί της οδού Ψαρών στην Ομόνοια.

Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και εξέτασε το πτώμα, οφείλεται σε πτώση. Να σας θυμίσουμε το σοκ με Νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share