Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Καθάριζε το σπίτι της μητέρας του – Oταν κοίταξε στον καταψύκτη ανακάλυψε κάτι φρικτό (photos)

Φρικιαστικό!

1 Αυγούστου 2019 15:12
Καθάριζε το σπίτι της μητέρας του – Oταν κοίταξε στον καταψύκτη ανακάλυψε κάτι φρικτό (photos)

Σοκ έπαθε ένας άνδρας από τις ΗΠΑ όταν ανακάλυψε ότι η μητέρα του διατηρούσε στην κατάψυξη του σπιτιού της το νεκρό σώμα ενός βρέφους. Σοκ: Άφησε το νεκρό μωρό της σε ντουλάπι για χρόνια

Ο Adam Smith από το Μιζούρι πήγε να καθαρίσει το διαμέρισμα όπου ζούσε για 20 χρόνια η μητέρα του, στο St. Louis, μετά το θάνατό της από καρκίνο του πνεύμονα. Καθώς καθάριζε το σπίτι ο Adam, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, έπεσε τυχαία πάνω σε ένα μυστηριώδες κουτί που κρατούσε στην κατάψυξη, από τότε που ήταν παιδί.

Όταν, μάλιστα, o Adam είχε ρωτήσει στο παρελθόν τη μητέρα του για το περιεχόμενο του κουτιού, εκείνη του είχε απαντήσει ότι δεν είχε καμία δουλειά να ρωτά. Εκείνος ποτέ δεν άνοιξε το κουτί καθώς θεωρούσε ότι μέσα περιείχε κομμάτι από την γαμήλια τούρτα της μητέρας του. Αυτό όμως που ανακάλυψε τελικά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

«Μέσα υπήρχε μία ροζ κουβέρτα, μια κουβέρτα μωρού και όταν πλησίασα και ακούμπησα ένιωσα ένα πόδι», δήλωσε ο Adam στο KTVI. «Έβλεπα το κεφάλι του μωρού με τα μαλλιά, που ήταν ακόμα πάνω σε αυτό».

Η Αστυνομία ερευνά το θάνατο του βρέφους και ο Adam Smith θεωρείται ύποπτος.

«Ποιος άραγε κρατά το παιδί του σε ένα κουτί για ένα τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς να μιλά ποτέ για αυτό; Είναι απλά τρελό», δήλωσε Adam.

«Περιμένω τα αποτελέσματα της νεκροψίας για να δω αν το μωρό ανέπνευσε έστω και λίγο. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι η μητέρα μου έκανε κάτι κακό», δήλωσε σοκαρισμένος.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, η μητέρα του τού είχε πει ότι είχε χάσει στη γέννα ένα παιδί.

Τραγωδία στη Τήνο: νεκρό νεογέννητο!

Τραγική κατάληξη στην Τήνο, με τον θάνατο ενός νεογέννητου. Επίσης σοκ προκάλεσε αυτός ο θάνατος γυναίκας στη Τήνο!

Τι συνέβη και δεν μπόρεσε να σωθεί το μωρό;

Τραγική κατάληξη είχε η επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μίας νεαρής γυναίκας στο νησί της Τήνου, καθώς οι γιατροί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να σώσουν το νεογνό, το οποίο θα γεννιόταν πρόωρα μετά από έξι μήνες κύησης.

Ο ιατρός μαιευτήρας κ. Νικόλαος Διαμαντάκης που βρισκόταν στο νησί, κλήθηκε εσπευσμένα να επέμβει. Παρά τις υπεράνθρωπες και φιλότιμες προσπάθειές του και τη συνδρομή της μαίας Σοφίας Δελατόλα του Κέντρου Υγείας Τήνου, αλλά και της παιδιάτρου Ελένης Μουρατίδου, δεν κατάφερε να κρατήσει στη ζωή το νεογνό (πρόωρο-6 μηνών) αγόρι.

Με αφορμή το συγκεκριμένο τραγικό περιστατικό, επανέρχεται στην επικαιρότητα η πλημμελής υγειονομική περίθαλψη που παρέχει το ελληνικό κράτος στους κατοίκους των νησιών, τα οποία στερούνται ολοκληρωμένων μονάδων υγείας και ιατρικού προσωπικού, με συνέπεια να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει έδρα το αεροδρόμιο της Σύρου δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην Τήνο και να διακομίσει την ταλαιπωρημένη μητέρα και το άωρο βρέφος της. Επίσης το SUPER PUMA. που απογειώθηκε από τη Ρόδο, δεν έφθασε και αυτό στην Τήνο, λόγω μηχανικής βλάβης, όπως ειπώθηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share