Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Ήταν διάσημη blogger!

29 Ιουλίου 2019 09:58
Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Φρίκη στην Κέρκυρα! Δυστυχώς 24χρονη blogger βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα! Η 24χρονη Ekaterina K. που είναι γνωστή στην χώρα της από την ενασχόλησή της με το Instagram (ο λογαριασμός της έχει χιλιάδες followers) βρέθηκε σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror, νεκρή στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις αρχές η άτυχη κοπέλα βρέθηκε γυμνή και αποκεφαλισμένη μέσα σε μια βαλίτσα. Οι έρευνες έχουν στραφεί προς τους ερωτικούς συντρόφους της 24χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο του εγκλήματος πάθους. Να σας θυμίσουμε: Τουρίστας δολοφόνησε αστυνομικό!

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι πρότινος η Ekaterina K. διατηρούσε δεσμό με έναν 32χρονο άνδρα με τον οποίο χώρισε προκειμένου να συνάψει δεσμό με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό της (52 ετών).

Μάλιστα η Ρωσίδα blogger η οποία έκανε πολλά ταξίδια λόγω της δουλειάς της είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση από την Κέρκυρα όπου είχε βρεθεί πριν δολοφονηθεί.

Κέρκυρα: Άντρας ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του!

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από τη θαλάσσια περιοχή «Απράου» Κέρκυρας, ένας 82χρονος άντρας ημεδαπός.

Ο 82χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κέρκυρα: Σοβαρός τραυματισμός παιδιού που έπεσε από μπαλκόνι!

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share