Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Ηρέμησε, μην ανησυχείς» : Τι είπε ο δράστης στο θύμα πριν τον δολοφονήσει;

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως!

25 Ιουλίου 2019 14:06
Έγκλημα στο Περιστέρι: «Ηρέμησε, μην ανησυχείς» : Τι είπε ο δράστης στο θύμα πριν τον δολοφονήσει;

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας εξετάζουν καρέ καρέ από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξακριβώσουν τα στοιχεία της ταυτότητας του δράστη, αλλά και του θύματος στη δολοφονία σε καφετέρια στο Περιστέρι, ενώ θαμώνες του καφέ ανέφεραν στις Αρχές αποσπάσματα από το διάλογο που είχαν οι δύο άντρες.

Πελάτες στην καφετέρια που βρίσκονταν κοντά στο τραπέζι που σημειώθηκε η δολοφονία ανέφεραν πως κάποια στιγμή η κουβέντα ανάμεσα σε δράστη και θύμα άναψε. Μάλιστα λίγο πριν φύγει ο δράστης για να επιστρέψει για τη δολοφονία έλεγε στο θύμα «ηρέμησε, μην ανησυχείς».

Οσα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Οπως φαίνεται λοιπόν δράστης και θύμα για κάποια ώρα κάθονταν μαζί στην καφετέρια και συνομιλούσαν. Κάποια στιγμή ο δράστης σηκώνεται από το τραπέζι και αποχωρεί, ενώ το θύμα παραμένει. Μάλιστα το θύμα έχει πλάτη προς τον δρόμο, οπότε δεν είχε οπτική επαφή για το αν κάποιος τον πλησίαζε.

Επεσε η γεμιστήρα του όπλου

Λίγη ώρα αργότερα στα πλάνα που έχει καταγράψει το βίντεο ασφαλείας φαίνεται ένας άνδρας να πλησιάζει το θύμα από πίσω και έξω από την καφετέρια και να τον πυροβολεί.

Στη συνέχεια και αφού το θύμα έχει πέσει πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας ο δράστης πηδάει το πεζούλι, μπαίνει μέσα στη καφετέρια και χτυπάει με τη λαβή του όπλου το θύμα. Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων έπεσε στο πάτωμα της καφετέριας η γεμιστήρα του όπλου, προφανώς χωρίς ο δράστης να μπορέσει να το καταλάβει, αφού τράπηκε σε φυγή και την άφησε εκεί.

Ηδη έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να μπορέσουν οι Αρχές και από εκεί να συλλέξουν στοιχεία.

Ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκτελεστής δεν ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που καθόταν νωρίτερα στην καφετέρια με το θύμα!

Έγκλημα στο Περιστέρι: Πως αντέδρασε ο Μάνος Παπαγιάννης όταν είδε το πτώμα μέσα στο μαγαζί του;

Συντετριμμένος ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης μετά την δολοφονία στην καφετέρια του στο Περιστέρι. Η δικηγόρος του, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στο «Καλοκαίρι not» για την κατάσταση του.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr το ρεπορτάζ του Open από το σημείο και τις δηλώσεις της δικηγόρου του ηθοποιού:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share