Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Πως αντέδρασε ο Μάνος Παπαγιάννης όταν είδε το πτώμα μέσα στο μαγαζί του;

Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό!

25 Ιουλίου 2019 13:47
Έγκλημα στο Περιστέρι: Πως αντέδρασε ο Μάνος Παπαγιάννης όταν είδε το πτώμα μέσα στο μαγαζί του;

Συντετριμμένος ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης μετά την δολοφονία στην καφετέρια του στο Περιστέρι. Η δικηγόρος του, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στο «Καλοκαίρι not» για την κατάσταση του.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr το ρεπορτάζ του Open από το σημείο και τις δηλώσεις της δικηγόρου του ηθοποιού:

«Πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου στην καφετέρια που ανήκει στον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη στο Περιστέρι βρίσκεται η Αστυνομία. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στο οποίο έχει καταγραφεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του καταστήματος.

Το θύμα, όπως διαπιστώθηκε, είναι αλλοδαπός (όχι όμως από την Αλβανία, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως φήμη) και καθόταν ήδη στην καφετέρια όταν έφθασε στο κατάστημα και ο μετέπειτα δολοφόνος. Ο δράστης αρχικά έδωσε την παραγγελία του στη σερβιτόρα και ελάχιστα λεπτά αργότερα ακούστηκε να έχει έναν έντονο διάλογο με το θύμα. «Φέρε να πληρώσω τώρα», γύρισε και είπε στην εμβρόντητη υπάλληλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Μάλιστα, ήταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι! Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π....»

Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Άντρας έπνιξε τον συγκάτοικό του!

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στο Περιστέρι με έναν άντρα να έχει πνίξει τον συγκάτοικό του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος κατάφερε να περάσει μια σακούλα γύρω από το κεφάλι του 38χρονου συγκατοίκου του και να του προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο, κατά τη διάρκεια καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Το έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Αγραφιώτου στο Περιστέρι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δράστης που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share