Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δολοφονία Suzanne Eaton: Οι Αρχές εξετάζουν ακόμη 10 επιθέσεις του 27χρονου!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας!

18 Ιουλίου 2019 16:22
Δολοφονία Suzanne Eaton: Οι Αρχές εξετάζουν ακόμη 10 επιθέσεις του 27χρονου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση του 27χρονου δολοφόνου από την Κρήτη και την υπόθεση της Suzanne Eaton! Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος φέρεται να έχει επιτεθεί σε ακόμα 10 γυναίκες!

Ήδη, ερευνώνται τρία περιστατικά των τελευταίων μηνών με παράσυρση τριών γυναικών πεζών (μια Πολωνικής καταγωγής-μόνιμη κάτοικος Κρήτης, μια Λιθουανή και μια Ελληνίδα) όπου έχουν κτυπηθεί με παρόμοιο όχημα με αυτό του δράστη και στην συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στη μέση του δρόμου. Δείτε ακόμα και τις συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 27χρονο δολοφόνο!

Με στελέχη της ΕΛΑΣ να ερευνούν αν αυτά τα τροχαία συμβάντα -δύο εξ αυτών είχαν αναφερθεί στην ΕΛΑΣ χωρίς συμπληρωματικά στοιχεία- αφορούσαν σχέδια επίθεσης από τον 27χρονο που δεν ολοκληρώθηκαν.

Το κύριο στοιχείο που ωθεί τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας να ερευνούν ενδελεχώς αυτό το ενδεχόμενο είναι ότι ο 27χρονος την ημέρα που σκότωσε την άτυχη 60χρονη αμερικανίδα βιολόγο είχε αφήσει το κινητό στο σπίτι του. Κι αυτό αποτελεί δείγμα ότι είχε προσχεδιάσει να επιτεθεί σε κάποια γυναίκα που θα έβρισκε στο δρόμο του και δεν ήθελε να υπάρχει στίγμα του κινητού του στα σημεία της επίθεσης. Κάτι που δείχνει ότι ίσως έχουν υπάρξει κι άλλες παρόμοιες «βόλτες» με στόχο ανυποψίαστες γυναίκες.

Την ίδια ώρα αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες για την αστυνομική επιχείρηση που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη.

Η ΕΛΑΣ είχε εστιάσει την προσοχή της σε 15 ύποπτα οχήματα που είχαν κινηθεί στην περιοχή Μάλεμε – Κολυμπάρι, κι ο 27χρονος ήταν ο 10ος ιδιοκτήτης ΙΧ που είχε κληθεί να εξηγήσει τον λόγο παρουσίας του εκεί.

Η ΕΛΑΣ είχε βρεί μια δύο αντιφάσεις και «κενά» στις αναφορές των οδηγών ΙΧ που είχαν κληθεί πριν τον 27χρονο οι οποίες είχαν κριθεί ωστόσο μικρής σημασίας.

Ομως, εκείνο που προκάλεσε τις μεγαλύτερες υποψίες στα στελέχη της ΕΛΑΣ είναι, πέρα απο τις ασαφείς εξηγήσεις του 27χρονου, ήταν ότι είχε πλύνει με επιμέλεια το πορτ παγκαζ του ΙΧ του (εκεί που είχε ρίξει την 60χρονη αμερικανίδα).

Χωρίς να αιτιολογεί επαρκώς γιατι το είχε κάνει. Εντύπωση προκάλεσε ακόμη στους ενστόλους ότι ο δράστης μετά το εγκλημα του έκλεισε για αρκετές ημέρες το κινητό του, δείγμα ότι ίσως πίστευε ότι ετσι θα υπήρχε εξαύλωση των ιχνών του.

Δολοφονία βιολόγου: «Έψαχνα στις παραλίες να βρω γυναίκα»

Ένα ανατριχιαστικό σενάριο προστίθεται στην υπόθεση δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Η γυναίκα να ήταν ακόμα ζωντανή όταν βιάστηκε και μετά πετάχτηκε στο τούνελ.

Ο 27χρονος δράστης, στην προφορική του κατάθεση στους αστυνομικούς είπε, μεταξύ άλλων, ότι ερεθιζόταν με τις γυναίκες και όταν η ορμή γινόταν έντονη, δεν μπορούσε να την κρατήσει και πως ήταν σαν να έμπαινε ο «διάβολος» μέσα του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ο 27χρονος πατέρας δύο ανηλικών παιδιών, βιάσε το θύμα του μια φορά όσο αυτό ήταν εν ζωή και άλλες δύο όταν είχε πεθάνει, ένα στοιχείο που προκάλεσε σοκ.

Εντωμεταξύ δειλά-δειλά έρχονται στην δημοσιότητα έρχονται καταγγελίες και από άλλες γυναικες, κυρίως αλλοδαπές, μέσω δημοσιευμάτων σε τοπικές ιστοσελίδες, οι οποίες δήλωσαν πως είχαν δεχθεί επίθεση από άγνωστο δράστη στην ίδια περιοχή ενώ μια γυναίκα σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα ισχυρίστηκε πως αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου Χανιώτη.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα Πολωνικής καταγωγής μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν όμως δεν μπόρεσε, μέσα στην ταραχή της να αναγνωρίσει το αυτοκίνητο, κάτι που έκανε αργότερα όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του οχήματος του 27χρονου. Τότε, μάλιστα, η Αστυνομία είχε προχωρήσει σε προσαγωγές, ανάμεσα στις οποίες ήταν και εκείνη του 27χρονου, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποια σύλληψη.

Άλλη μια καταγγελία προέρχται από μια γυναίκα από τη Λιθουανία, η οποία είδε να βγαίνει κάποιος από αυτοκίνητο και να την πλησιάζει, σύμφωνα όμως με την ίδια κατάφερε να γλιτώσει, επειδή άρχισε να τρέχει σε πολυσύχναστο μέρος.

Η τρίτη καταγγελία ήρθε από Ελληνίδα, η οποία αποκάλυψε ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σώθηκε όμως αφού φώναξε και έτρεξε, ενώ γύρω της υπήρχε κόσμος.

Ο 27χρονος δολοφόνος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή μετά τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που του έχουν απαγγελθεί. Ο δικηγόρος του, όμως, αναμένεται να οριστεί από το Κράτος καθώς κανείς από τους Κρητικούς δικηγόρους δεν αναλαμβάνει την υπεράσπιση του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share