Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Βόλο: Τον "έσφαξε" μπροστά στα μάτια των παιδιών του!

Ένας καυγάς που κατέληξε σε φονικό...

17 Ιουλίου 2019 18:05
Σοκ στον Βόλο: Τον

Ένας καυγάς που κατέληξε σε φονικό σοκάρει την περιοχή του Βόλου! Τον "έσφαξε" μπροστά στα μάτια των παιδιών του! Με τη δολοφονία ασχολείται η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ένας καυγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθ’οδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν έπληξε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί. Δυστυχώς όμως νεκρός είναι και ο Ορέστης Πρωτογήρου!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες, οι δύο άνδρες, που είναι Έλληνες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, που επίσης είναι Έλληνας, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στα δύο παιδιά του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στο δρόμο εξέπνευσε.

Πέθανε ο Γιάννης Καρατάσιος!

Έφυγε από την ζωή χθες σε ηλικία 79 ετών ο πρώην πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Γιάννης Καρατάσιος.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφού πάλεψε με ανίατη ασθένεια, και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η καταγωγή του ήταν από τον Αλμυρό, ενώ χθες το απόγευμα πέθανε στο σπίτι του. Διετέλεσε πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας για 11 χρόνια, πριν τη θητεία του Δημήτρη Κολυνδρίνη και συγκεκριμένα από το 1989 έως το 2000, αλλά και αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Υπεραστικών Λεωφορείων Ελλάδας.

Αφήνει πίσω του σύζυγό του και τα παιδιά του. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 11.00 το πρωί από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου Βόλου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ιατροδικαστής για τη δολοφονία της βιολόγου: Τα δύο σενάρια για το πώς πέθανε!

Πέθανε ο Σπύρος Λιονάκης!

Πέθανε ο Βασίλης Ματσός

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share