Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΕΛ.ΑΣ: Σύμφωνα με έρευνες ο 27χρονος δολοφόνος βίασε την βιολόγο! -Τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση!

Προκαλούν σοκ οι ομολογίες αλλά και τα συμπεράσματα!

16 Ιουλίου 2019 13:45
ΕΛ.ΑΣ: Σύμφωνα με έρευνες ο 27χρονος δολοφόνος βίασε την βιολόγο! -Τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση!

Τη δύσκολη υπόθεση για την εξιχνίαση του εγκλήματος της Σούζαν Ίτον έλυσε ο γενικός Περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης Κωσταντίνος Λαγουδάκης στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα Χανιά παρουσία στελεχών της αστυνομίας.

Ο αστυνομικός διευθυντής, σύμφωνα με το neakriti.gr, ανέφερε ότι δύο ήταν τα σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του δράστη: Πρώτον ότι βρέθηκαν πρόσφατα ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου που οδηγούσαν στο φρεάτιο ενώ και η θέση της σορού έκανε τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton, μεταφέρθηκε στο σημείο.

Ο κ. Λαγουδάκης σημείωσε, ακόμη, ότι οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν ότι η Αμερικανίδα βιολόγος «φέρει σημάδια βίαιης εγκληματικής ενέργειας και πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης». «Πραγματοποιήσαμε συστηματικές αυτοψίες, συλλέξαμε υλικό από κάμερες ασφαλείας, εξετάσαμε μάρτυρες και αξιοποιήσαμε συνδυαστικά όλα τα στοιχεία», τόνισε ο κ. Λαγουδάκης.

Οι αντιφάσεις του 27χρονου για τη Suzanne Eaton

Όπως είπε ο αστυνομικός, ο 27χρονος κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς περιέπεσε σε αντιφάσεις και υπό το βάρος των στοιχείων που είχαν συλλεχθεί ομολόγησε την πράξη του. Μάλιστα σήμερα θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Αυτός είναι ο δολοφόνος της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου!

Ο 27χρονος Χανιώτης Γ.Π. είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Η ομολογία του εγκλήματος από τον νεαρό Κρητικό, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, έδωσε το έναυσμα για ν' αρχίσει να ξετυλίγεται το «νήμα» της συγκλονιστικής υπόθεσης, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα.

Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στην θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το «προφίλ» του, ωστόσο, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πάθος του αυτό, αλλά και από την... αγάπη του για την φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά.

Γέννημα-«θρέμμα» της περιοχής του Μάλεμε και αγρότης από μικρός, ο Γ.Π. είχε περπατήσει και εξερευνήσει όλη την περιοχή γύρω από το χωριό του, γνωρίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία. Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, για την μορφολογία του εδάφους της Κρήτης, δεν τις... κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά, ως γνήσιος φυσιοδίφης, τις... μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν την Αμερικανίδα Βιολόγο κατέθεσαν!

Αυτό είναι το τούνελ που βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα βιολόγος! (Video)

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share