Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δολοφονία βιολόγου: Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου!

16 Ιουλίου 2019 09:04
Δολοφονία βιολόγου: Φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη μέρες μετά την εξαφάνισή της! Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από τον τόπο που σκότωσε ο 27χρονος δράστης την 60χρονη βιολόγο!

Ο φερόμενος δολοφόνος της Αμερικανίδας, κρατείται από την Αστυνομία στη Κρήτη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του, υποδεικνύοντας το σημείο όπου έκανε τη στυγερή δολοφονία. Το βράδυ της Δευτέρας οι Αρχές βρέθηκαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο 27χρονος, αποκλείοντας την περιοχή. Σύμφωνα με το flashnews, το βράδυ ήταν εκεί άνθρωποι του εγκληματολογικού, ψάχνοντας για επιπλέον στοιχεία της υπόθεσης, με τα οποία θα την «δέσουν». Να σας θυμίσουμε ότι ο δολοφόνος δήλωσε ότι "ηδονοβλεψίας"!

Όπως προκύπτει, το σημείο όπου έγινε το έγκλημα, είναι λίγο πριν το μνημείο των Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, το οποίο και τσέκαραν το βράδυ, σπιθαμή προς σπιθαμή.

Η Ιτον είχε βγει για τζόκινγκ στη περιοχή, όπου ο 27χρονος φέρεται να την ακολούθησε, καθώς είχε «διεγερθεί όταν την είδε», όπως είπε στους αστυνομικούς και αφού την χτύπησε με το αμάξι, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Η άτυχη γυναίκα έβαλε τις φωνές και αφού πρώτα την χτύπησε και την μαχαίρωσε, στη συνέχεια, την σκότωσε, κλείνοντας της τις αεραγωγούς, με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος:

Στον χάρτη απεικονίζεται το σημείο όπου έγινε η δολοφονία, σε σχέση με την περιοχή όπου διέμενε!

Αυτός είναι ο δολοφόνος της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου!

Ο 27χρονος Χανιώτης Γ.Π. είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Η ομολογία του εγκλήματος από τον νεαρό Κρητικό, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, έδωσε το έναυσμα για ν' αρχίσει να ξετυλίγεται το «νήμα» της συγκλονιστικής υπόθεσης, που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα.

Πληροφορίες από την αστυνομία θέλουν τον δράστη γνωστό ηδονοβλεψία της περιοχής, ενώ και ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ερεθίστηκε στην θέα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το «προφίλ» του, ωστόσο, δεν χαρακτηρίζεται μόνο από το πάθος του αυτό, αλλά και από την... αγάπη του για την φύση -και ειδικότερα για τα σπήλαια του νησιού-, καθώς φαίνεται ότι τα γνώριζε πάρα πολύ καλά.

Γέννημα-«θρέμμα» της περιοχής του Μάλεμε και αγρότης από μικρός, ο Γ.Π. είχε περπατήσει και εξερευνήσει όλη την περιοχή γύρω από το χωριό του, γνωρίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή ακόμα και τα πλέον δύσβατα σημεία. Τις γνώσεις του αυτές, μάλιστα, για την μορφολογία του εδάφους της Κρήτης, δεν τις... κρατούσε για τον εαυτό του, αλλά, ως γνήσιος φυσιοδίφης, τις... μοιραζόταν με ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube!

Πηγή: protothema

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share