Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κύπρος: Σήμερα κηδεύεται η 6χρονη Sierra, το μικρότερο θύμα του serial killer!

Η τελευταία πράξη για την 6χρονη Sierra!

14 Ιουλίου 2019 15:03
Κύπρος: Σήμερα κηδεύεται η 6χρονη Sierra, το μικρότερο θύμα του serial killer!

Σήμερα κηδεύεται η 6χρονη Sierra, το μικρότερο θύμα του serial killer της Κύπρου! Η μικρή Σιέρα κηδεύεται δημοσία δαπάνη, όπως και τα υπόλοιπα θύματα του Μεταξά, ένα και πλέον χρόνο μετά τη δολοφονία της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στο Επισκοπειό και η σορός θα μεταφερθεί στη Ρουμανία, μετά από επιθυμία του πατέρα της, όπου θα ταφεί. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα. Να σας θυμίσουμε και τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των ανακριτών για τον Ορέστη!

Η 6χρονη Sierra όπως και η μητέρα της Μαρί Ρόουζ, δολοφονήθηκαν στις 4 Μαΐου του 2018 από τον Νίκο Μεταξά.

Η ταφή της Μαρί Ρόουζ δεν έχει ακόμα διευθετηθεί. Η Μαρί Ρόουζ ήταν το πρώτο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε, σε φρεάτιο στο Μιτσερό. Η σορός της Μαρί Ρόουζ εντοπίστηκε από ξένους περιηγητές στο Μεταλλείο Μιτσερού το απόγευμα της 14ης Απριλίου.

Η 6χρονη είναι το τελευταίο θύμα του Μεταξά που εντοπίστηκε. Ανασύρθηκε στις 12 Ιουνίου 2019 από δύτη από τη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Serial killer στην Κύπρο: Συγκλονιστικό βίντεο από τις έρευνες!

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από τις επιχειρήσεις εντοπισμού των θυμάτων του 35χρονου serial killer της Κύπρου, Νίκου Μεταξά, έδωσε στη δημοσιότητα η ιδιωτική εταιρεία που συμμετείχε στις έρευνες, τόσο στην Κόκκινη Λίμνη, όσο και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Στο βίντεο δείχνει την στιγμή εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra, ενώ από τα πλάνα που παρουσιάζονται είναι εμφανείς οι δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι δύτες κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

Οι έρευνες για τα θύματα διήρκησαν δύο περίπου μήνες, με τελευταία να εντοπίζεται η σορός της Sierra στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share