Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαϊδάρι: Θύμα ένας 33χρονος!

Ξεψύχησε στο νοσοκομείο...

14 Ιουλίου 2019 09:57
Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαϊδάρι: Θύμα ένας 33χρονος!

Μια μαφιόζικη δολοφονία συνέβη χθες βράδυ στο Χαϊδάρι με θύμα έναν 33χρονο Αλβανό υπήκοο που έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στην πλάτη.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος, στην οδό Αγίας Μαύρας, από διερχόμενο άνδρα, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Γεώργιος Γεννηματάς" όπου και κατέληξε.

Δολοφονία στην Ζάκυνθο: Σπίτι του επιστρέφει τη Δευτέρα ο 27χρονος πατροκτόνος!

Σπίτι του επιστρέφει τη Δευτέρα ο 27χρονος πατροκτόνος από την Ζάκυνθο! Είχε δολοφονήσει τον πατέρα του γιατί κακοποιούσε τα αδέρφια του και δεν άντεχε να βλέπει όσα διαδραματίζονταν μπροστά του! «Δεν σκότωσα εγώ τον πατέρα μου αλλά η αγανάκτηση» αυτή ήταν χαρακτηριστικά η φράση του!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους θα μείνει μέχρι το εφετείο ο 27χρονος πατροκτόνος από τη Ζάκυνθο, μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Πατρών.

«Άπαντες επέδειξαν τεράστια σημασία στον παράγοντα άνθρωπο και στη σχέση του κατηγορουμένου με τον πατέρα του από τη γέννηση του μέχρι και την ημέρα της ανθρωποκτονίας. Ο Αλέξης τη Δευτέρα θα είναι σπίτι του με περιοριστικούς όρους, εμφανίσεως του κάθε 1η και 15η στο αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα»,δήλωσε ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του τον περασμένο Μάιο στις Βολίμες Ζακύνθου.

Στο άκουσμα της απόφασης του Μεικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Πατρών αργά το βράδυ της Παρασκευής (12/7), ο 27χρονος δράστης αλλά και τα αδέρφια του μαζί με τη μητέρα τους ξέσπασαν σε κλάματα χαράς, για μια απόφαση που ουσιαστικά τον βγάζει από τη φυλακή.

Το δικαστήριο έκρινε τον δράστη ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά του αναγνώρισε τρία ελαφρυντικά. Το πρώτο είναι του πρότερου σύννομου βίου, το δεύτερο της ανάρμοστης και σκληρής συμπεριφοράς του θύματος και τρίτον της καλής συμπεριφοράς στο σωφρονιστικό κατάστημα μετά την πράξη μέχρι και σήμερα.

Επίσης ο κ. Κεφαλληνός χαρακτήρισε ως «δίκαιη την απόφαση», ενώ εξήρε «την επιστημοσύνη των δικαστών, του εισαγγελέα της έδρας αλλά και την προσήλωση και διερεύνηση της πραγματικής διάστασης της υπόθεσης από τους ενόρκους τους λαϊκούς δικαστές».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share