Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Όλες οι έρευνες οδηγούν σε έγκλημα για τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου στη Κρήτη!

Η σορός της βρέθηκε σε δαιδαλώδη σπηλιά!

9 Ιουλίου 2019 21:48
Όλες οι έρευνες οδηγούν σε έγκλημα για τον θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου στη Κρήτη!

Στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας οδηγούνται οι αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι έρευνες που έχουν γίνει στη σορό της 60χρονης Σούζαν Ίτον και το σημείο που εντοπίστηκε, συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο θάνατός της δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά σε δολοφονία.

Η Αμερικανίδα βιολόγος βρέθηκε σε πλάγια θέση σε κατάσταση αποσύνθεσης, σε απόσταση περίπου 60 μέτρων σε ευθεία γραμμή από την είσοδο της δαιδαλώδους σπηλιάς-λαγουμιού, ύψους περίπου 1,60.

Η πρόσβαση σε αυτό το λαγούμι είναι εξαιρετικά δύσκολη. Θα πρέπει δηλαδή κάποιος να γνωρίζει πολύ καλά το χώρο και να έχει λόγο να βρίσκεται εκεί. Υπάρχει μια τάφρος ύψους περίπου δύο μέτρων και όταν την ανέβεις, υπάρχει δένδρο και πίσω από αυτό κλαδιά. θα πρέπει δηλαδή, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές χαρακτηριστικά, κάποιος να ανοίξει με τα χέρια του τα κλαδιά για να βρει την είσοδο και να μπει μέσα.

Θρίλερ με μυστηριώδης εξαφάνιση γυναίκας στην Κρήτη!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη ύστερα από την αποκάλυψη μιας νέας υπόθεση εξαφάνισης γυναίκας, βρετανικής υπηκοότητας. Να σας θυμίσουμε οτι βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη!

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, την περασμένη Τρίτη, από την περιοχή των Χανίων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά, τα οποία ωστόσο φαίνεται πως ανήκουν σε τρίτο πρόσωπο.

Το υποπροξενείο της Βρετανίας ζήτησε τη συνδρομή των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό της 37χρονης Catherine Mowatt, η οποία βρισκόταν στην περιοχή του Σισίου.

Κινητοποίηση και στη Σαντορίνη για την εξαφάνιση της 37χρονης.

Σύμφωνα με το silver alert που εκδόθηκε, η 37χρονη Βρετανίδα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο φόρεμα παραλίας , καπέλο, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου ενώ κρατούσε και μία ανοιχτόχρωμη τσάντα.
Η Catherine έχει ύψος 1,57, είναι αδύνατη και έχει γαλάζια μάτια, ενώ ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να μετέβη στη Σαντορίνη, δίχως να έχει ενημερώσει οικείους της.

Οι έρευνες για την εξαφάνιση της 37χρονης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share