Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Στη φυλακή η 50χρονη μάνα για τη δολοφονία του συζύγου της στο Αιγάλεω!

Με ποινή κάθειρξης 15 ετών!

5 Ιουλίου 2019 13:26
Στη φυλακή η 50χρονη μάνα για τη δολοφονία του συζύγου της στο Αιγάλεω!

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην 51χρονη σύζυγο του σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, ο οποίος είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω, τον Ιούνιο του 2012

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα και έκρινε ένοχη την κατηγορουμένη για τη δολοφονία του 44χρονου συζύγου της, επιβάλλοντάς της ποινή κάθειρξης 15 ετών και 10 μηνών και αναγνωρίζοντας το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου. Η γυναίκα οδηγείται στη φυλακή για πρώτη φορά, καθώς σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών με αναστολή.
Με το άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, φωνάζοντας ότι είναι αθώα, ενώ επιτέθηκε λεκτικά στη μητέρα του θύματος.


Σε δήλωσή του ο ένας εκ των δύο γιων της 51χρονης, που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, αναφέρθηκε σε «λανθασμένη απόφαση της δικαιοσύνης» συμπληρώνοντας πως: «εμείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει. Η μητέρα μας είναι αθώα».
Ο εισαγγελέας στην αγόρευσή του έκανε λόγο για προσχεδιασμένη δολοφονία. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η 51χρονη πυροβόλησε στο κεφάλι τον σύζυγο της με το όπλο της δουλειάς του, ενώ εκείνος κοιμόταν.
Η ίδια αρνείται ότι είναι η δράστης του εγκλήματος και απολογούμενη σήμερα επανέλαβε ότι είναι αθώα. Ο μεγαλύτερος γιος της κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν έχει γίνει μέσα από το σπίτι η δολοφονία του πατέρα μου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για τη μητέρα μου, πρέπει να τελειώνει αυτός ο Γολγοθάς που ζούμε».
Ο μικρός γιος της κατηγορουμένης, που άκουσε τον πυροβολισμό και είδε τον πατέρα του νεκρό πάνω στο κρεβάτι, ισχυρίζεται ότι το επίμαχο βράδυ κοιμόταν μαζί με τη μητέρα του και επομένως θεωρεί αδύνατο να σκότωσε εκείνη τον πατέρα τους.
Η υπεράσπιση της γυναίκας έχει υποστηρίξει πως το έγκλημα έγινε από επαγγελματία δολοφόνο, ενώ η ίδια σε στάδιο της ανακριτικής διαδικασίας φαίνεται να απέδωσε το έγκλημα σε ατύχημα από εκπυρσοκρότηση του όπλου που είχε πάει να μετακινήσει. Αργότερα ωστόσο υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να αναφερθεί σε ατύχημα όταν οι αστυνομικοί της είχαν πει πως στο όπλο δεν βρέθηκαν αποτυπώματα δικά της αλλά των παιδιών της.

Δείτε τι δήλωσε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την φυλάκιση της μητέρας του:

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στον Βοτανικό την περασμένη Τετάρτη, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ένας 18χρονος. Καταλυτικά για την υπόθεση είναι αυτά που κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς, προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη στην Καβάλα, προτού φθάσει στον Έβρο για να περάσει τα σύνορα.


Οι καθημερινές προστριβές και καβγάδες μέσα στο χώρο εργασίας ήταν το κίνητρο για τη δολοφονία του 18χρονου από το Πακιστάν, πριν από μία εβδομάδα στον Βοτανικό, σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία.

Η δολοφονία έγινε στις 20:00 στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό και στο βίντεο εμφανίζεται το θύμα να λογομαχεί με έναν 24χρονο από το Αφγανιστάν.

Ο τελευταίος απομακρύνεται για λίγο, στη συνέχεια επιστρέφει και οι δύο νέοι πιάνονται στα χέρια. Ο 24χρονος όμως κρατάει μαχαίρι και τραυματίζει θανάσιμα το 18χρονο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δικαστής - τέρας υπερασπίζεται βιαστή επειδή είναι "από καλή οικογένεια"!

Σοκ σε κινηματογράφο: Άνδρα πέθανε την ώρα που έβλεπε θρίλερ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share