Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κρήτη: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο αδελφοκτόνος!

Σκότωσε τον αδερφό του στην Ασή Γωνιά!

4 Ιουλίου 2019 08:27
Κρήτη: Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο αδελφοκτόνος!

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουλίου οδηγείται στον ανακριτή ο αδελφοκτόνος από την Κρήτη που σκότωσε τον τον 72χρονο αδερφό στην Ασή Γωνιά. Η δολοφονία σόκαρε την τοπική κοινωνία!

Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής, ο 72χρονος δολοφονήθηκε από κοντινή απόσταση. Δέχτηκε από λιγότερο από ένα μέτρο τις σφαίρες, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος. Ο φερόμενος δράστης, κατηγορείται πως πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα, κόβοντας το νήμα της ζωής του, πυροβολώντας τρεις φορές στο κεφάλι και μία στον θώρακα. Ο ίδιος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές!

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα όταν ο φερόμενος δράστης συνάντησε τον αδερφό του στην πλατεία του χωριού. Όπως αναφέρουν οι γείτονές τους, η σχέση τους ήταν κάπως περίεργη και ανέφεραν πως ο 49χρονος δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα.

Αφορμή για την μοιραία συνάντηση, ήταν, όπως όλα δείχνουν, κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν οι δυο τους. Αφού τον σκότωσε, τράπηκε σε φυγή, αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές, κρατώντας μάλιστα και το όπλο με το οποίο δολοφόνησε τον αδερφό του.

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρό βρέφος 3 μηνών σε ξενοδοχείο!

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στο Ηράκλειο, Κρήτης για μία οικογένεια Βρετανών, αφού πέθανε το τριών μηνών μωρό τους.Το δραματικό συμβάν συνέβη σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Η μητέρα και ο πατέρας κοιμήθηκαν μαζί με το παιδί τους στο ίδιο κρεβάτι και όταν ξύπνησαν ήταν νεκρό.

Έντρομοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο, με το βρέφος να μεταφέρεται εσπευσμένα σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ ενημερώθηκε και το ΑΤ Χερσονήσου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία των Χανίων μετά το θάνατο του 35χρονου Μανούσου Κονταράκη σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε πρώτη φάση φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής, ενέργειας ενώ την ίδια ώρα δεν αποκλείεται το βρέφος να υπέκυψε εξαιτίας του συνδρόμου του αιφνίδιου θανάτου.

Φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή στην σορό που έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό!

Συναγερμός! Εντοπίστηκε νάρκη στην Κρήτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share