Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό!

Στο βίντεο εμφανίζεται το θύμα να λογομαχεί με έναν 24χρονο!

3 Ιουλίου 2019 19:05
Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία 18χρονου στον Βοτανικό!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στον Βοτανικό την περασμένη Τετάρτη, στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ένας 18χρονος. Καταλυτικά για την υπόθεση είναι αυτά που κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στους αστυνομικούς, προκειμένου να συλλάβουν τον δράστη στην Καβάλα, προτού φθάσει στον Έβρο για να περάσει τα σύνορα.


Οι καθημερινές προστριβές και καβγάδες μέσα στο χώρο εργασίας ήταν το κίνητρο για τη δολοφονία του 18χρονου από το Πακιστάν, πριν από μία εβδομάδα στον Βοτανικό, σύμφωνα με την κατάθεση του δράστη, ο οποίος συνελήφθη λίγο πριν διαφύγει στην Τουρκία.

Η δολοφονία έγινε στις 20:00 στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό και στο βίντεο εμφανίζεται το θύμα να λογομαχεί με έναν 24χρονο από το Αφγανιστάν.

Ο τελευταίος απομακρύνεται για λίγο, στη συνέχεια επιστρέφει και οι δύο νέοι πιάνονται στα χέρια. Ο 24χρονος όμως κρατάει μαχαίρι και τραυματίζει θανάσιμα το 18χρονο.

Μάριος Παπαγεωργίου: Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο εγκέφαλος της δολοφονίας!

Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο 78χρονος «εγκέφαλος» της απαγωγής και, εν συνεχεία, της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργιού, καθώς το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Οι δικαστές του επέβαλαν ποινή ισόβιας κάθειρξης και 20 χρόνων κατά συγχώνευση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή, απόπειρα εκβιασης και συμμορία. Αντιθέτως, το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου στον κατηγορούμενο που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μαριου, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης τριών χρόνων για απόπειρα εκβιασης με αναστολή.


Δίκη δολοφονίας Παπαγεωργίου: Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι
Στους υπόλοιπους δύο κατηγορουμένους, οι δικαστές αποφάσισαν να μην τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και επέβαλαν στον έναν εκ των δύο ποινή φυλακισης δύο χρόνων με αναστολή και στον άλλο ποινή τριών χρόνων εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελεας της έδρας πρότεινε να σταλούν τα πρακτικά της δίκης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος και άλλων προσώπων, αφού έκρινε ότι προέκυψαν ενδείξεις για συμμετοχή τους στο έγκλημα. Ειδικότερα, ζήτησε να ερευνηθεί εάν η σύζυγος και τα παιδιά του βασικού κατηγορούμενου αλλά και πέντε ακόμη πρόσωπα συμμετείχαν στην αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share