Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης!

Ένα διεθνές κύκλωμα!

2 Ιουλίου 2019 15:48
Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης!

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση, διεθνικού χαρακτήρα, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης εντός της επικράτειας, αλλά και σε χώρες της Ευρώπης, τις οποίες εισήγαγε από την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στα Πατήσια, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας και ύστερα από εξακριβώσεις χώρων, στοιχείων ατόμων και δημιουργίας profile, επιτεύχθηκε ο εντοπισμός των μελών της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και ο χώρος που χρησιμοποιείτο για την απόκρυψη - αποθήκευση των ναρκωτικών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 49 ετών, μέλη της οργάνωσης. Επιπλέον ταυτοποιήθηκε και αναζητείται 25χρονη ημεδαπή συνεργός τους.


Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 82 κιλών και 724 γραμμαρίων, συσκευασμένη:

σε 35 χάρτινα κουτιά υποδημάτων, εντός των οποίων υπήρχαν 56 πλαστικές συσκευασίες, αεροστεγώς σφραγισμένες, συνολικού μικτού βάρους 55 κιλών και 575 γραμμαρίων και
σε 56 νάιλον συσκευασίες, συνολικού μικτού βάρους 27 κιλών και 149 γραμμαρίων.
Η αξία των κατασχεθεισών ποσοτήτων ηρωίνης, στην παράνομη αγορά, υπερβαίνει το ποσόν του 1.650.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν ακόμα χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα, Τρίτη στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Bafman: Ο ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έχει αφεθεί ο 35χρονος ράπερ, Baf Danny (Bafman) ο οποίος συνελήφθη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Κατά την απολογία του ο Bafman υποστήριξε πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σε στούντιο που διατηρεί στην Καλλιθέα ήταν για προσωπική χρήση. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ακτιβιστής της νόμιμης χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.


Πριν λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ράπερ ζήτησε οικονομική βοήθεια από τους διαδικτυακούς του φίλους προκειμένου να γλιτώσει - όπως ανέφερε ο ίδιος - τη φυλακή.

«Παιδιά γύρω στο χιλιάρικο μου λείπει ακόμα και την γλυτώνω την φυλακή. Όποιος ενδιαφέρεται να σαππορτάρει. Και όχι δεν ντρέπομαι που ζητάω βοήθεια. Ντροπή θα είναι να είμαι στη φυλακή ενώ οι ρουφιάνοι είναι έξω. Έχασα όλα τα λεφτά μου με αυτήν την ιστορία και χρεώθηκα τόσα, αλλά έχω σκοπό να βγάλω τα διπλά και να δώσω με την ομάδα μου ντόπα ήχο. Γιατί το μόνο που σπρώχνουμε είναι η μουσική.», έγραψε χαρακτηριστικά o kyrios_bafman.


Ο ράπερ για τη σύλληψή του: «Δεν έχω χρήματα γιατί έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία»

Την Πέμπτη 27/6, ο Bafman βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συνέβη.

«Σοκαρίστηκα όταν μπήκαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί. Νόμιζα ότι είναι ανταγωνιστές, γιατί είχαν έρθει και παλαιότερα. Μου ζήτησαν να δουν τους υπολογιστές, έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Με ρώτησαν και για ανήλικες. Τους έδειξα τα όπλα, που ήταν ψεύτικα, αεροβόλα με πλαστικές μπίλιες. Ξεκίνησαν να μαζεύουν τα νόμιμα προϊόντα κάνναβης και βρέθηκε και κοκαΐνη. Εγώ ήμουν όσο συνεργάσιμος μπορούσα. Το σπίτι μου υπέστη γύρω στα 700 ευρώ ζημιές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Σοκ προκάλεσε 42χρονη όπου μετέφερεε ηρωίνη μέσα στο αιδοίο της!

Βέροια: Μάνα και κόρη διακινούσαν ηρωίνη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share