Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Serial killer Κύπρου: Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή!

Τι εντόπισαν μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος;

1 Ιουλίου 2019 10:06
Serial killer Κύπρου: Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή!

Παραλίγο να περάσει κάρτα sim στην φυλακή ο Serial killer της Κύπρου! Τι εντόπισαν μέλη του σωφρονιστικού ιδρύματος;

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (30.06.2019) μετέβησαν στις Κεντρικές Φυλακές για να επισκεφθούν τον serial killer (Ορέστη) δύο συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία είχαν μαζί τους ρούχα, τα οποία θα έδιναν στον ισοβίτη.

Ωστόσο κατά τον εξονυχιστικό έλεγχο που διενεργείται σε οποιονδήποτε επισκέπτη των Κεντρικών Φυλακών, εντοπίστηκε στην τσέπη παντελονιού κάρτα sim.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μεταξάς δεν φαίνεται να έχει στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο, ενώ τα συγγενικά του πρόσωπα εξέφρασαν πλήρη άγνοια και δεν φαίνεται να γνώριζαν για την κάρτα sim που βρισκόταν στο παντελόνι.

Ως εκ τούτου εκτιμάται ότι πρόκειται για κάρτα κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο Μεταξάς πριν τη σύλληψη του και την οποία δεν είχαν εντοπίσει κατά τις έρευνες οι ανακριτές.

πηγή: www.cytoday.eu

Serial Killer Κύπρου: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανακριτών για τον Ορέστη!

Συγκλονίζουν οι ανακριτές που επί 72 ημέρες συνομιλούσαν με τον serial killer της Κύπρου. Περιγράφουν τ το χρονικό της φρίκης και των ερευνών για την ανεύρεση των επτά σορών.

"Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία για όσους έλαβαν μέρος" τόνισε ο Ιωάννης Γιώρκατζης, ανακριτής ΤΑΕ ενώ ο Νεόφυτος Σιαήλος, επικεφαλής ΤΑΕ Λευκωσίας επεσήμανε ότι η επαφή ήταν καθημερινή τόσο με τον δράστη όσο και με τις σκηνές που έπρεπε να εξεταστούν ενδελεχώς.

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Απριλίου όταν βρέθηκε η πρώτη σορός στο φρεάτιο κι έκτοτε άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share