Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Δεν είναι η φωνή του παιδιού μας" Ισχυρίζονται οι γονείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη! (Video)

Οργισμένοι οι γονείς του άτυχου φοιτητή!

24 Ιουνίου 2019 12:30

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει κάνει έξαλλους τους γονείς του αφού ισχυρίζονται ότι δεν είναι η φωνή του παιδιού μας!

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου" είδαμε και τα δύο βίντεο που φέρεται να τράβηξε ο άτυχος νεαρός Βαγγέλης Γιακουμάκης και ακούγεται η φωνή του!

Οι γονείς του εξοργίστηκαν με το βίντεο που προσκόμισαν οι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο.. Η υπεράσπιση των κατηγορούμενων ισχυρίστηκε ότι είναι από την εποχή ο φοιτητής ήθελε να αλλάξει δωμάτιο στην φοιτητική εστία!

Επίσης, η οικογένεια του αμφισβητεί την γνησιότητα του υλικού αυτού αλλά και ότι η φωνή αυτή είναι του παιδιού τους..

Ξεκινά ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης και γολγοθά για την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Ποια είναι η θέση της οικογένειας του φοιτητή, ακριβώς για τα βασανιστήρια που δέχθηκε ο γιος του;

Τι αναφέρουν για το κινητό και την εικόνα του δωματίου; Η οικογένεια του φοιτητή δεν έχει δεχθεί ίχνος μεταμέλειας από τους κατηγορούμενους..

Δείτε το βίντεο:

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Το βίντεο της ντροπής με τον Βαγγέλη που έκανε τους έφερε την οργή!

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, βύθισε στο πένθος την Κρήτη με τον θάνατό του και λίγα χρόνια μετά, και οι γονείς του ξεσπούν με αφορμή ένα βίντεο που προκαλεί οργή!

Εν μέσω της πολύκροτης δίκης που συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα στα Ιωάννινα και τις αποκαλύψεις για τον θάνατο του παιδιού τους, αλλά και τα περιστατικά βίας που αντιμετώπισε ως φοιτητής της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης, ξεσπούν.

Αυτό που σύμφωνα με την οικογένεια και τα όσα είπε στην Real News δυναμίτισε την ατμόσφαιρα της δικής στο κατηγορητήριο της οποίας περιγράφονται εικοσιπέντε περιστατικά βίας εναντίον του Βαγγέλη Γιακουμάκη είναι ένα βίντεο που παρουσιάστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία και δείχνει τον φοιτητή χαμογελαστό δίπλα στην ομάδα των νεαρών που κατηγορούνται ότι του έριχναν καυτό νερό στο λαιμό, τον κλείδωναν σε ντουλάπες και τον κρεμούσαν από το παράθυρο.

Οι γονείς του νεκρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, δηλώνουν πως θα προστατεύσουν με κάθε νόμιμο τρόπο, την τιμή και τη μνήμη του παιδιού τους, ενώ αμφισβητούν συγκεκριμένα σημεία από το επίμαχο βίντεο.

Η δίκη, αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τις αγορεύσεις των συνήγορων και την πρόταση του εισαγγελέα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share