Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Προφυλακίστηκε ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη!

Ο συνήγορός του υποστήριξε ότι το έγκλημα έγινε έν βρασμώ ψυχής!

18 Ιουνίου 2019 13:25
Έγκλημα στην Καλαμαριά: Προφυλακίστηκε ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη!

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα ο 31χρονος ψυκτικός για το έγκλημα στην Καλαμαριά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ψυκτικού, Νίκος Διαλυνάς, κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια τέλεσης του εγκλήματος υπήρχε βρασμός ψυχικής ορμής και έκανε λόγο για υπόθεση που θα διδάσκεται και που τώρα αρχίζει, μιας και ο δράστης δεν είχε προηγούμενα και δεν γνώριζε το θύμα.

«Πρόκειται για μια ιστορία που θα ψαχτεί με διάφορες διαδικασίες, τις οποίες προτείναμε στην ανακρίτρια και θεωρώ ότι θα τις κάνει αποδεκτές», σημείωσε ο κ. Διαλυνάς και πρόσθεσε πως «έτσι όπως έγινε (σ.σ. το έγκλημα) αγγίζει τα όρια του παράλογου. Δηλαδή το να πάει κάποιος να αλλάξει ένα κλιματιστικό και από κει και πέρα να φτάσουμε σε αυτό το τραγικό συμβάν».

Καλαμαριά: Σήμερα απολογείται ο ψυκτικός που σκότωσε την 63χρονη!

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο ψυκτικός που σκότωσε με σφυρί μία 63χρονη γυναίκα στην Καλαμαριά,.

Ο ψυκτικός είχε οδηγηθεί στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και ακολούθως τον παρέπεμψε στην Δ΄τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Ο 31χρονος όπως είπε, διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα επειδή του ζήτησε να κάνει κάποιες πρόσθετες εργασίες και συγκεκριμένα να αντικαταστήσει κάποιο ανταλλακτικό στο κλιματιστικό.

Δεν δέχθηκε να κάνει τις επιπλέον εργασίες και ζήτησε να φύγει για να εξυπηρετήσει κι άλλους πελάτες, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα να αντιδράσει, εμποδίζοντάς τον να φύγει από το σπίτι.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι την έσπρωξε και αυτή τον χτύπησε στο πρόσωπο. Τη στιγμή εκείνη φέρεται να τα έχασε, αρπάζοντας το σφυρί με το οποίο κατάφερε δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι της 63χρονης.

Τι έδειξε η αστυνομική έρευνα

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και τότε εκείνος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.

Την 63χρονη γυναίκα βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Αυτός είναι ο ψυκτικός που δολοφόνησε την 63χρονη!

Αυτός είναι ο 31χρονος ψυκτικός που δολοφόνησε την 63χρονη στην Καλαμαριά και μέσα στο ίδιο της το σπίτι, την Πέμπτη στις 13 Ιουνίου!

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του δράστη, ενώ ακούσαμε και την μητέρα του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή "Μαζί σου", η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της είναι ένας ψυχρός δολοφόνος.

''Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης. Αυτό είναι μέσα από την ψυχή μου το μόνο που μπορώ να πω'', είπε η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού.

Ερωτηθείσα τι άνθρωπος είναι ο γιος της, εκείνη απάντησε: ''Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σοβαρολογείτε τώρα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε σας παρακαλώ''.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share