Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Γουδί: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τη μητροκτόνο! (Video)

«Είχε άνοια η μητέρα μου, ήταν άρρωστη. Τη σκότωσα για να τη λυτρώσω»

17 Ιουνίου 2019 08:20
Έγκλημα στο Γουδί: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τη μητροκτόνο! (Video)

Η στιγμή που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την κόρη της ηλικιωμένης, της οποίας η σορός βρέθηκε τυλιγμένη και πεταμένη στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή, κατέγραψε η κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Η 68χρονη βγαίνει έξω από το διαμέρισμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, που την αναζητούσαν και την συλλαμβάνουν.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς: «Είχε άνοια η μητέρα μου, ήταν άρρωστη. Τη σκότωσα για να τη λυτρώσω»

Έγκλημα στο Γουδί: Αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία της ηλικιωμένης!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το έγκλημα που σημειώθηκε στο Γουδί με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα, 92 ετών.

Οπως έγινε γνωστό την άτυχη γυναίκα σκότωσε η κόρη της, αφήνοντάς μάλιστα τη σορό της στο δρόμο.

Μιλώντας στο OPEN TV, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε βλέποντας την 68χρονη κόρη του θύματος να σέρνει τη σορό της μητέρας της και να εξαφανίζεται από το σημείο.

«Ηταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται η μάρτυρας στην τηλεόραση του OPEN TV.

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας τη σορό της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε. «Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας.

Την έπνιξε με μονωτική ταινία
Σημειώνεται ότι οι φωνές από το διαμέρισμα που έμεναν οι δύο γυναίκες ήταν καθημερινό φαινόμενο σύμφωνα με τους γείτονες. Η 68χρονη θα απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τρίτης (18/06). Στην πρώτη της κατάθεση στις Αρχές, ομολόγησε ότι έφραξε το στόμα και τη μύτη της μητέρας της, η οποία έπασχε και από άνοια, με μονωτική ταινία με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στον θάνατο.

«Αποφάσισα να την απαλλάξω από το μαρτύριό της το Σάββατο τα ξημερώματα. Δεν άντεχα άλλο κι εγώ. Η κατάστασή της είχε επιβαρυνθεί. Ηταν στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία που είχα στο σπίτι. Έβαλα κι εγώ τα χέρια μου και μετά από λίγη ώρα είχε πεθάνει. Ηθελα να τη λυτρώσω και να λυτρωθώ κι εγώ», φέρεται να δήλωσε η 68χρονη στους αστυνομικούς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δράμα: Νεκρή βρέθηκε η 57χρονη αγνοούμενη!

Νεκρός ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Κρις Κύργιας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share