Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Γουδί: Με μονωτική ταινία έπνιξε την μητέρα της!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία!

16 Ιουνίου 2019 20:15
Έγκλημα στο Γουδί: Με μονωτική ταινία έπνιξε την μητέρα της!

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που δολοφόνησε η κόρη την άτυχη ηλικιωμένη μητέρα της! Το έγκλημα στο Γουδί έχει συγκλονίσει τους πάντες!

Τι αποκάλυψαν για την μητροκτόνο;

«Ήταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται στο OPEN TV η μάρτυρας.

Εξακολουθεί να σοκάρει η υπόθεση της δολοφονίας της ηλικιωμένης στου Γουδή, για την οποία ομολόγησε η ίδια της η κόρη και τον απάνθρωπο τρόπο που της φέρθηκε! Στο OPEN TV μίλησε αποκλειστικά η αυτόπτης μάρτυρας που είδε την 68χρονη κόρη του θύματος να σέρνει τη σορό της μητέρας της και να εξαφανίζεται από το σημείο.

Τι αποκάλυψε:

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας τη σορό της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε. «Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία και αναγνώρισε την 68χρονη στη ΓΑΔΑ.

Η 68χρονη θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τρίτη το πρωί.

Στην πρώτη της κατάθεση στις Αρχές, ομολόγησε ότι έφραξε το στόμα και τη μύτη της μητέρας της, η οποία έπασχε και από άνοια, με μονωτική ταινία με αποτέλεσμα να την οδηγήσει στον θάνατο. Πραγματικά οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν!

«Αποφάσισα να την απαλλάξω από το μαρτύριό της το Σάββατο τα ξημερώματα. Δεν άντεχα άλλο κι εγώ. Η κατάστασή της είχε επιβαρυνθεί. Ήταν στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία που είχα στο σπίτι. Έβαλα κι εγώ τα χέρια μου και μετά από λίγη ώρα είχε πεθάνει. Ήθελα να τη λυτρώσω και να λυτρωθώ κι εγώ», φέρεται να δήλωσε η 68χρονη στους αστυνομικούς.

Έγκλημα στο Γουδί: "Με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα" Σοκάρει η ομολογία της κόρης!

Το έγκλημα στο Γουδί έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη! Τι ομολόγησε η κόρη της ηλικιωμένης που βρέθηκε μέσα στην μέση του δρόμου;

Ακόμα μια οικογενειακή τραγωδία έκρυβε το θρίλερ με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε στο Γουδί, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης του εγκλήματος είναι η κόρη της άτυχης γυναίκας.

Η 68χρονη κόρη, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρας της αν και στην αρχή ανάκρισης δήλωνε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στη συνέχεια, ωστόσο, άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις μέχρι που κάποια στιγμή υποχρεώθηκε να ομολογήσει.

Η 68χρονη ομολόγησε ότι εκείνη δολοφόνησε τη μητέρα της, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς «είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν άντεχε άλλο».

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της «χθες με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα, μετά την τύλιξα σε κουβέρτα και την άφησα στο δρόμο».

Η 92χρονη γυναίκα φέρει κακώσεις στο κεφάλι και τα πόδια, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή που θα εξετάσει τη σορό την Τρίτη.

Μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο θάνατος της 92χρονης σημειώθηκε λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του πτώματος το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δράμα: Νεκρή βρέθηκε η 57χρονη αγνοούμενη!

Νεκρός ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Κρις Κύργιας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share