Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Γουδί: "Με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα" Σοκάρει η ομολογία της κόρης!

"Δεν άντεχε άλλο.."

16 Ιουνίου 2019 14:33
Έγκλημα στο Γουδί:

Το έγκλημα στο Γουδί έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη! Τι ομολόγησε η κόρη της ηλικιωμένης που βρέθηκε μέσα στην μέση του δρόμου;

Ακόμα μια οικογενειακή τραγωδία έκρυβε το θρίλερ με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε στο Γουδί, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστης του εγκλήματος είναι η κόρη της άτυχης γυναίκας.

Η 68χρονη κόρη, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρας της αν και στην αρχή ανάκρισης δήλωνε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Στη συνέχεια, ωστόσο, άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις μέχρι που κάποια στιγμή υποχρεώθηκε να ομολογήσει.

Η 68χρονη ομολόγησε ότι εκείνη δολοφόνησε τη μητέρα της, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς «είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν άντεχε άλλο».

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της «χθες με νευρίασε πολύ για αυτό τη χτύπησα, μετά την τύλιξα σε κουβέρτα και την άφησα στο δρόμο».

Η 92χρονη γυναίκα φέρει κακώσεις στο κεφάλι και τα πόδια, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή που θα εξετάσει τη σορό την Τρίτη.

Μια πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο θάνατος της 92χρονης σημειώθηκε λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του πτώματος το απόγευμα του Σαββάτου.

Έγκλημα στο Γουδί: Την δολοφόνησε η κόρη της! Σοκάρει η ομολογία!

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το πτώμα της γυναίκας στο Γουδί! Ομολογία σοκ για την τραγωδία! Η κόρη δολοφόνησε τη μάνα της!

Το πτώμα ανήκε σε 92χρονη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από την 68χρονη κόρη της. Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, στον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της 92χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι ήταν κατάκοπη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η 92χρονη στο Γουδί πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της .Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δράμα: Νεκρή βρέθηκε η 57χρονη αγνοούμενη!

Νεκρός ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Κρις Κύργιας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share