Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Γουδί: Την δολοφόνησε η κόρη της! Σοκάρει η ομολογία!

Σοκ!

16 Ιουνίου 2019 12:22
Έγκλημα στο Γουδί: Την δολοφόνησε η κόρη της! Σοκάρει η ομολογία!

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το πτώμα της γυναίκας στο Γουδί! Ομολογία σοκ για την τραγωδία! Η κόρη δολοφόνησε τη μάνα της!

Το πτώμα ανήκε σε 92χρονη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε από την 68χρονη κόρη της. Το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε τυλιγμένη με κουβέρτα, στον δρόμο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη της 92χρονος ομολόγησε το έγκλημα, λέγοντας ότι ήταν κατάκοπη και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η 92χρονη στο Γουδί πέθανε μετά από ξυλοδαρμό και ασφυξία που της προκάλεσε η κόρη της, κλείνοντας τη μύτη και το στόμα της .Οι δυο τους έμεναν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Την σκότωσε και μετά πήγε σε άλλες δουλειές ο ψυκτικός!

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον 31χρονο ψυκτικό στην Καλαμαριά.

Σε στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, ο 31χρονος ψυκτικός σκότωσε την άτυχη γυναίκα και ακολούθως πήγε στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του και συνέχισε τη δουλειά του πηγαίνοντας σε άλλα σπίτια για επισκευές και ελέγχους κλιματιστικών! Αίσθηση έχει προκαλέσει, επίσης, στους αστυνομικούς το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί από τον ψυκτικό, κίνηση που δείχνει, όπως λένε, μίσος.

Ο 31χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην προανάκριση υποστήριξε ότι είχε αντιπαράθεση με την 63χρονη για μια επιπλέον βλάβη στο κλιματιστικό, καθώς και ότι πριν τη χτυπήσει με σφυρί, εκείνη τον είχε χαστουκίσει. Η άτυχη γυναίκα, όπως όλα δείχνουν, προσπάθησε να προστατευτεί καλύπτοντας το κεφάλι της με τα χέρια, κάτι που καταδεικνύουν τα σημάδια στα άνω άκρα που περιγράφονται στην ιατροδικαστική έκθεση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Αυτή είναι η μητέρα που δολοφονήθηκε!

Δείτε περισσότερα εγκλήματα στο Athensmagazine.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share